هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@تومیوکا-گیو خب اولا بستگی به ریجن استیمت داره. دوما من خودم شخصا هیچوقت از اینجور چیز ها به هیچکس معرفی نمیکنم. چون وقتی آدم داره از این سایتا خرید انجام میده یه جور ریسکه.
@Comrade_Bayat ریجنم که چون خرید انجام ندادم رایگان میشه عوض کرد
چرا ریسک؟ سایتی که معتبر باشه دیگه ریسک نداره... -
من دیگه برم شبتون خوش
-
@تومیوکا-گیو
آبیا هسته سلولن
چون خاصیت اسیدی دارن با رنگ بازی رنگ میگیرن آبی میشن
یکم زوم کن،
عرض ارادتlO_Ol عه، چه باحاله
مرسی -
lO_Ol بسلامت
-
@Comrade_Bayat ریجنم که چون خرید انجام ندادم رایگان میشه عوض کرد
چرا ریسک؟ سایتی که معتبر باشه دیگه ریسک نداره...@تومیوکا-گیو اهان.
خب ببین، یک سری ریسک ها هست چه توی سایت چه تو هر چیز دیگه ای!
حالا این احتمال که هست کلاهبرداری یا ... اتفاق بیفته. بحثم سر اون نیست. اتفاقای دیگه ای هم ممکنه بیفته. به هر حال داری یه کار غیر قانونی انجام میدی(بین المللی). به هر حال ایران تحریمه و دسترسی هر ایرانی ای به اینجور چیزا غیر قانونیه.
یه چیز دیگه هم هست که ممکنه حساب کاربری استیمت(جدا از خرید) به مشکل بخوره. چون توی ایرانیم و دردسر زیاد داریم.
مثلا میخواستم قبلا وارزون نصب کنم ده ساعت مشغول فیکس کردن این بحثا بودم. با اینکه این بازی رایگانه! -
دیگه خاطرم نیست زندگی کجاست
خاطرم نیست طعم بادو
خاطرم نیست کجام و از یاد میبَرم لحظه هامو ..
-
@تومیوکا-گیو اهان.
خب ببین، یک سری ریسک ها هست چه توی سایت چه تو هر چیز دیگه ای!
حالا این احتمال که هست کلاهبرداری یا ... اتفاق بیفته. بحثم سر اون نیست. اتفاقای دیگه ای هم ممکنه بیفته. به هر حال داری یه کار غیر قانونی انجام میدی(بین المللی). به هر حال ایران تحریمه و دسترسی هر ایرانی ای به اینجور چیزا غیر قانونیه.
یه چیز دیگه هم هست که ممکنه حساب کاربری استیمت(جدا از خرید) به مشکل بخوره. چون توی ایرانیم و دردسر زیاد داریم.
مثلا میخواستم قبلا وارزون نصب کنم ده ساعت مشغول فیکس کردن این بحثا بودم. با اینکه این بازی رایگانه!@Comrade_Bayat ای بابا پس خیلی بدبختی داره
ولش با کرک پر قدرت جلو میریم -
فعلا شب همگی خوش
-
@تومیوکا-گیو
دقیقا همونپرستو بابایی
جهت اذیت کردنه
-
آمدم باز در میکده ات...
-
محل ترشح ناقل های عصبی در گیرنده های مخروطی گستردگی بیشتری نسبت به گیرنده استوانه ای دارد
قلم چی :||
لطفا دیگه -
Anzw 18
صبر می کنم به امید اینکه یه روز همه اینا تموم شه