هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی هنوز که هنوزه و تا ابد: حسِ تدریسِ فارسی >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
وای ببین کی اینجاس
سللااااامممم
چطوریییییی
چخبراااا@Zahra-HD
سلام بر تووو
متشکرممممم
خودت چطوری؟
چخبرا؟ در چه حالی؟ -
@danial-hosseiny
سلام
من بی معرفتم؟
نه من منننن؟
شما یهو ستاره سهیل شدینا
مرسییی پیامتو دیدم خیلیییی ذوق کردم
بلاخره شخص مهمی در انجمنم باید لاگین میکردیواقعا خیلی اکلیلی شدم اومدی
@danial-hosseiny
lO_Ol
(کماکان توئم با این آیدی وحشتناک جدیدت)
و ضمنا، غر غر بیخودی هم نکن.
اینجایی که الآن توی زندگیت ایستادی، جدای از اینکه آرزوی خیلی خیلی خیلی خیلی از آدمهاس، خودت هم براش کلی تلاش کردی و دنبالش بودی.
حالا که به دستش آوردی هم بازم عاشقش باش... نشه وقتی که رسیدی به مطلوبت دیگه دلتو بزنه و بخوای بری سراغ بعدی. این همهجای زندگیت، چه توی عاشقی، چه توی دَرسِت، چه توی شغلت، چه توی ماشین و خونه خریدن، هرجا... یادت نره.
برگرد به خودت بگو اینو بابابزرگِ قدیمیِ همیارِ فارسی بهم گفت. یکی هم بزن پس کلهٔ خودت. از طرف من.آیدی به این قشنگی
آره قبول دارم چی میگی دارم یواش یواش خودمو وفق میدم یکم ولی قبول کن سخته
ممنون واقعا بعد اینهمه مدت اومدی زدی پس کلمون بابابزرگخودت چه خبر ؟خوبی؟
lO_Ol
این بیویی که من گذاشتم و رفتم، خودش تا سالها حرف داشت و به وضوح توضیح بود -
lO_Ol
پس چی؟
تو بیمعرفتی دیگه.
بابابزرگا همیشه معرفت دارن.
بعدشم تو که دیگه جزو معدود افرادی هستی که میدونی چی شد رفتم دیگه نباید اینو بگی
هرچند که از دور برات دعوا ارسال کردم و گفتم نباید اینا رو بگی@danial-hosseiny
خب دیگه مهم خود رفتنه
حالا بازم میری؟🥲@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
lO_Ol
بیا برو بچه
دِهَ
نوتیفای جدید نمیوفتهعه؟
آها از اتاق فرمان اشاره میکنن برا غیر بومیا این اپشنو حذف کردیم@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
lO_Ol
این بیویی که من گذاشتم و رفتم، خودش تا سالها حرف داشت و به وضوح توضیح بودآره دیگه خب منم چیزی نگفتم که
-
@M-Tina بخاطر ازمونه، منم همیشه داشتم، ولی چون امروز آزمون ندادم به دلایلی سردرد و سرگیجه ندارم
-
@M-Tina
سرگیجه یا به خاطر خواب کمه یا ضعف بینایی یا فشار بیش از حد به ذهن
خودت یه تفقدی بزن ببین چیکار کردی با خودت.
و اگه سر آزمونت برات پیش میاد، حتما و حتما حواست به قند خونت باشه سر آزمون بعدیت.
ما معمولا میگفتیم دو سه تا شکلات توی جیب بچهها باشه همیشه و یکیش رو همیشه قبل دفترچۀ تخصصی بخورن. شما که دیگه عمومی ندارین. بین دوتا دفترچه... -
یک فریم از بافت شناسی عملی:
دوروزه دارم میکشم ولی تموم نمیشن -
@M-Tina
خودت یه تفقدی بزن ببین چیکار کردی با خودت.
و اگه سر آزمونت برات پیش میاد، حتما و حتما حواست به قند خونت باشه سر آزمون بعدیت.
ما معمولا میگفتیم دو سه تا شکلات توی جیب بچهها باشه همیشه و یکیش رو همیشه قبل دفترچۀ تخصصی بخورن. شما که دیگه عمومی ندارین. بین دوتا دفترچه...@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@M-Tina
خودت یه تفقدی بزن ببین چیکار کردی با خودت.ممنونم
نمیدونم کدومشهو اگه سر آزمونت برات پیش میاد، حتما و حتما حواست به قند خونت باشه سر آزمون بعدیت.
ما معمولا میگفتیم دو سه تا شکلات توی جیب بچهها باشه همیشه و یکیش رو همیشه قبل دفترچۀ تخصصی بخورن. شما که دیگه عمومی ندارین. بین دوتا دفترچه...اتفاقا ۲ تا شکلات داشتمو خوردم....
شاید ندونین ولی قلمیا( بچه های قلم چی) عمومی دارن البته شاید نزنن ولی دارن
-
@danial-hosseiny
خب دیگه مهم خود رفتنه
حالا بازم میری؟🥲@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
lO_Ol
بیا برو بچه
دِهَ
نوتیفای جدید نمیوفتهعه؟
آها از اتاق فرمان اشاره میکنن برا غیر بومیا این اپشنو حذف کردیم@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
lO_Ol
این بیویی که من گذاشتم و رفتم، خودش تا سالها حرف داشت و به وضوح توضیح بودآره دیگه خب منم چیزی نگفتم که
lO_Ol
آره خب... کاری ندارم اینجا... صرفا دلم تنگ میشه میام بهتون سر میزنم ببینم در چه حالین و چی قبول شدین و از این داستانا
هرچند که عوامل کراهت هم از اینجا کوچ کردن انشاءالله
...@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
lO_Ol
عه؟
آها از اتاق فرمان اشاره میکنن برا غیر بومیا این اپشنو حذف کردیممن خودم بوم اینجام بچه
-
@M-Tina
واقعا خوبه در صورتی که سی آبان میانترم نداشتم -
@M-Tina درک میکنم، آدم یه جوری میشه خستست، ولی نیمتونه بخوابه. هیچ کاری جز زل زدن به دیوار نمیشه انجام داد...
-
lO_Ol
آره خب... کاری ندارم اینجا... صرفا دلم تنگ میشه میام بهتون سر میزنم ببینم در چه حالین و چی قبول شدین و از این داستانا
هرچند که عوامل کراهت هم از اینجا کوچ کردن انشاءالله
...@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
lO_Ol
عه؟
آها از اتاق فرمان اشاره میکنن برا غیر بومیا این اپشنو حذف کردیممن خودم بوم اینجام بچه
@danial-hosseiny
نه نرو دیگه عه
آره کوچ کردن خداروشکرنه تو دیگه مهاجرت کردی
-
@M-Tina
خودت یه تفقدی بزن ببین چیکار کردی با خودت.ممنونم
نمیدونم کدومشهو اگه سر آزمونت برات پیش میاد، حتما و حتما حواست به قند خونت باشه سر آزمون بعدیت.
ما معمولا میگفتیم دو سه تا شکلات توی جیب بچهها باشه همیشه و یکیش رو همیشه قبل دفترچۀ تخصصی بخورن. شما که دیگه عمومی ندارین. بین دوتا دفترچه...اتفاقا ۲ تا شکلات داشتمو خوردم....
شاید ندونین ولی قلمیا( بچه های قلم چی) عمومی دارن البته شاید نزنن ولی دارن
@M-Tina
به هر حال هرکجای روندت که طبیعی نباشه، خودت باید پیگیریش کنی و رفع