هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
-

چرا واقعا چرا
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

چرا واقعا چرا
:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue: :face_with_stuck-out_tongue: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:
-
زن چاقی دزد تو خونشون رو میگیره ، میشینه رو دزده
به شوهرش میگه برو پلیس بیار
شوهرش میگه:دمپاییم نیست
دزده داد میزنه :با دمپایی من برو زودباش!
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
اسکل تر از اون همکلاسی ای که یاد معلم مینداخت امروز قراره امتحان بگیره، اون بچه فامیلی بود که تو مهمونی کتاب میاورد درس میخوند ...:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
-
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:@ahmad-mola در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:تکراریه

از اون جایی که هست برو یه صفحه ی دیگه :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: -
اسکل تر از اون همکلاسی ای که یاد معلم مینداخت امروز قراره امتحان بگیره، اون بچه فامیلی بود که تو مهمونی کتاب میاورد درس میخوند ...:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
@ahmad-mola در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

-

از اون جایی که هست برو یه صفحه ی دیگه :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

از اون جایی که هست برو یه صفحه ی دیگه :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:

-
@zahra-m1999
بعضیا خیلی عوضین
-
یه بارم رفتم تست صدا بدم واسه خوانندگی
استاده صدامو که شنید گفت شما خوانندگی که هیچی
سعی کن صحبت هم زیاد نکنی با خودتم حرف نزن اصلا
-
@zahra-m1999
بعضیا خیلی عوضین
@dr-yassi

-
@zahra-m1999
بعضیا خیلی عوضین
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999
بعضیا خیلی عوضین
4 تا لایک خورد :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:
-
@zahra-m1999
بعضیا خیلی عوضین
|
شعردانه