هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خدایا تو رو خدا فقط ۱ ساعت زمان متوقف بشه فقط یه ساععتتتت
-
-- .- | . - ... -..- | -. --
-
کنکور رتبه خودت نسبت به خود قبلیت رو نمیده.
کنکور رتبه تو رو نسبت به بقیه میده. -
ولی نتیجه کنکور چیزی جز مسیری که رفتی نیست
-
اگه بخای ت مسیر کنکور فقد ب نتایج درخشان بعضی های دیگ نگا کنی و فک کنی جز اینکه امید خودتو از دست میدی و دیگ انگیزه ای برات نمیمونه هیچی بدست نمیاری
اما اگ نتیجه الانتو با هفته پیش مقایسه کنی
میتونی تصمیم ها و انگیزه های بهتری بگیری و داشته باشی -
نمیدونم تو این زمینه من سمم یا بچه ها...
میگن اون که فلان کاره است
پس پولدار نیست که
ولی اون میگفت پولدارهمن:اکیه دیگه
کار داره طرف
بعدم شاید خونوادش پولدار بودن که اینو گفتهکلا در این زمینه خیلی بحث داریم:/
توقع دارن طرف روز اول که میاد خونه و ماشین داشته باشه
یه رشته ی خوبم خونده باشه یا در حال خوندن باشه!فقط به من بگید این توقعات با چه منطقیه؟!
بعد تازه اگه داشته باشه ولی با پول باباش باشه یه جوری بیانش میکنن انگار طرف خودش هیچیه
ولی خب قبولش میکنن... -
CpR
بالاخره تجربه شما بیشتره.
اما فکر می کنم صرف اینکه انسان خودش رو با خودش بسنجه و خوش باشه کافی نیست.
قطعا باید نگاهی هم به قبل خودش و روند پیشرفتش داشته باشه و مسیر پیش رو رو باهاش تنظیم کنه. اما اینکه اصل اون باشه نه. حداقل از نظر من -
CpR
بالاخره تجربه شما بیشتره.
اما فکر می کنم صرف اینکه انسان خودش رو با خودش بسنجه و خوش باشه کافی نیست.
قطعا باید نگاهی هم به قبل خودش و روند پیشرفتش داشته باشه و مسیر پیش رو رو باهاش تنظیم کنه. اما اینکه اصل اون باشه نه. حداقل از نظر من -
Reza-H من فقد همینقدر میدونم ک نباید مقایسه کرد
مقایسه بدترین عامله
شما باید امروز بهتر از دیروز باشین
و برای بهتر بودن وضعتون تلاش کنید
همون کاری ک ادمای موفق انجام میدنCpR در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نباید مقایسه کرد
به نظر من حتما باید مقایسه کرد. اما نباید فقط مقایسه کرد. تا آدم شرایط خودش دستش باشه
کسی که "به فرض" با تراز 2000 شروع کرده، و تصمیم بگیره هر آزمون 200 تا عدد تراز به ترازش اضافه کنه و با فرض اینکه افت هم نداشته باشه. وقتی به روز کنکور میرسه اون چیزی که باید باشه نیستچون نگاه نکرده که بقیه کجان.
باید همزمان با اینکه روند خودش رو می سنجه نگاهش به توده کلی دانش آموزا باشه. اصلا مگه میشه مسیر پیشرفتی که اساسش بر مقایسه و انتخاب یکی و کنار گذاشتن یکیه رو رفت بدون اینکه دقت کرد که رقبا دارن چیکار می کنن؟