هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@0yasin-sh0 آره یکی از دوستام گفت باید ویندوز عوض بشه ولی خودم بلد نیستم بع داداشمم میگم میخنده میگه دیوونه شدی
و عوض نمیکنه
بخدا چند روزه اعصابم خورده بخاطر این مسئله
بازم دمت گرم مرسی@در-حال-بارگذاری ویندوز چنده؟
-
@در-حال-بارگذاری ویندوز چنده؟
@0yasin-sh0
۱۱
نمیدونم مطمئن نیستم فکر میکنم همین باشه -
@0yasin-sh0
۱۱
نمیدونم مطمئن نیستم فکر میکنم همین باشه@در-حال-بارگذاری خب ببین پاورشل سیستم رو باز کن (shift+F10) بعدش اینو بنویس Set-ExecutionPolicy وقتی نوشتی
تو اخرین قسمت Restricted بزن
(گرچه ساخت و اجرای اسکریپتها در PowerShell ممکن است، محدودیتهایی با اهداف امنیتی وجود دارند. اما میتوانید سطح امنیت را با استفاده از Set-ExecutionPolicy تغییر دهید.
میتوانید Set-ExecutionPolicy را به همراه یکی از چهار سطح امنیتی (Restricted، Remote Signed، All Signed یا Unrestricted) وارد کنید. برای مثال: Set-ExecutePolicy -ExecutionPolicy Restricted.)
اینو هم بخون -
@در-حال-بارگذاری خب ببین پاورشل سیستم رو باز کن (shift+F10) بعدش اینو بنویس Set-ExecutionPolicy وقتی نوشتی
(گرچه ساخت و اجرای اسکریپتها در PowerShell ممکن است، محدودیتهایی با اهداف امنیتی وجود دارند. اما میتوانید سطح امنیت را با استفاده از Set-ExecutionPolicy تغییر دهید.
میتوانید Set-ExecutionPolicy را به همراه یکی از چهار سطح امنیتی (Restricted، Remote Signed، All Signed یا Unrestricted) وارد کنید. برای مثال: Set-ExecutePolicy -ExecutionPolicy Restricted.)
اینو هم بخون@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بنویس Set-ExecutionPolicy وقتی نوشتی
خب وقتی اینو نوشتم اینتر بزنم؟؟
-
@0yasin-sh0
۱۱
نمیدونم مطمئن نیستم فکر میکنم همین باشه@در-حال-بارگذاری ولی سعی کن که از ویندوزی که تازه رو نمایی شده زیاد استفاده نکنی چون باگ خیلی داره!
اگرم ویندوز رو کسی دیگه نصب کرده برات(جز داداشت) حتما عوض کن -
@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بنویس Set-ExecutionPolicy وقتی نوشتی
خب وقتی اینو نوشتم اینتر بزنم؟؟
@در-حال-بارگذاری اره
-
@در-حال-بارگذاری ولی سعی کن که از ویندوزی که تازه رو نمایی شده زیاد استفاده نکنی چون باگ خیلی داره!
اگرم ویندوز رو کسی دیگه نصب کرده برات(جز داداشت) حتما عوض کن@0yasin-sh0 نه داداشم نصب کرده
-
@0yasin-sh0 نه داداشم نصب کرده
@در-حال-بارگذاری خب پس حله
-
@در-حال-بارگذاری خب ببین پاورشل سیستم رو باز کن (shift+F10) بعدش اینو بنویس Set-ExecutionPolicy وقتی نوشتی
اینو هم بخون@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یاسین اینو بزنم چیزی نمیشه که؟؟
وضع بدتر نشه!!
من هیچی اعتماد ندارما
اصن چی میاد بعدش؟؟ -
@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یاسین اینو بزنم چیزی نمیشه که؟؟
وضع بدتر نشه!!
من هیچی اعتماد ندارما
اصن چی میاد بعدش؟؟@در-حال-بارگذاری دقیقا نمیدونم چون مشکلی پیش نیومده ولی خب این یک موتوره بزار برات از ویکی تعریفش رو بفرستم
((ویندوز پاورشل یک موتور خودکار قابل ارتقا است از طرف مایکروسافت که شامل یک پوسته خط فرمان و همراه یک زبان اسکریپتنویسی است. ویندوز پاورشل با بهرهگیری و همراه چهارچوب داتنت ارائه شدهاست؛ و چهارچوبی برای اتوماسیون کردن وظایف است پاور شل به مدیران امکان مدیریت سیستم در هر دو حالت محلی و از راه دور را میدهد)) -
@در-حال-بارگذاری دقیقا نمیدونم چون مشکلی پیش نیومده ولی خب این یک موتوره بزار برات از ویکی تعریفش رو بفرستم
((ویندوز پاورشل یک موتور خودکار قابل ارتقا است از طرف مایکروسافت که شامل یک پوسته خط فرمان و همراه یک زبان اسکریپتنویسی است. ویندوز پاورشل با بهرهگیری و همراه چهارچوب داتنت ارائه شدهاست؛ و چهارچوبی برای اتوماسیون کردن وظایف است پاور شل به مدیران امکان مدیریت سیستم در هر دو حالت محلی و از راه دور را میدهد))@0yasin-sh0 یعنی چی
نمیدونم چیشد
فقط اخرشو فهمیدم از راه دور و نزدیک -
از راه پاورشل میتونی هم داخلی(ینی خودت) و خارجی ینی یک دستگاه جز دستگاه خودت مدریت کنی سیستم رو(این موتور رو ویندوز 10 به بالا هست)
-
@0yasin-sh0 یعنی چی
نمیدونم چیشد
فقط اخرشو فهمیدم از راه دور و نزدیک@در-حال-بارگذاری میگم این موتور مایکروسافت برای دسترسی راحت به کارای سیستم هست مثلا سرچ رو هارد دیسک و این چیزا و خب رو ویندوز ده تازه اومده قبلا یک موتور دیگه بود یکی از روش های تغییر امنیت سیستم همون بود م گفتم
-
@در-حال-بارگذاری میگم این موتور مایکروسافت برای دسترسی راحت به کارای سیستم هست مثلا سرچ رو هارد دیسک و این چیزا و خب رو ویندوز ده تازه اومده قبلا یک موتور دیگه بود یکی از روش های تغییر امنیت سیستم همون بود م گفتم
@0yasin-sh0 میدونم دارم اذیتت میکنم
الان اینتر بزنم میفهمم کسی دیگه تو سیستم هست یا نه؟؟ -
آخرش منو یا میکشه یا فحشم میده
-
@0yasin-sh0 میدونم دارم اذیتت میکنم
الان اینتر بزنم میفهمم کسی دیگه تو سیستم هست یا نه؟؟@در-حال-بارگذاری نه اینو که نمیشه از همچین چیزی فهمیدم فقط سطح امنیت سیستم رو داری تغییر میدی اونو باید ببری پیش یک متخصص IT