هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Violet28 نمیدونم
بعد فامیل های اون دختره که اخراج شده میرن شیشه خونه اون دختره که اخراج نشده بوده رو میشکنن
حالا اینا همش بخاطر یه پسر همسن و سال من بوده که ادعای لاتی داره و چند سال هم با من همکلاس بود -
پیشنهاد می کنم وقتی از یه دانش آموز تجربی می پرسین: "چه رشته ای میخونی؟"
بهتره این جواب رو بشنوین:
"من رشته تحصیلی ام تجربی است"
نه این جواب رو:
"من میخواهم در رشته پزشکی ادامه تحصیل بدهم" :|||
میگیم "تجربی ام". می شنون "میخوام برم پزشکی"
البته کاری به خودم ندارم که میخوام برم پزشکی یا نه. ولی ممکنه یه نفر اصلا نخواد بره پزشکی -
@Violet28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ABR_DJ وای وای وای گوگولییییی مگولیییییی
🤏
سید تو عصر یخبندان
-
🤏
سید تو عصر یخبندان
-
@ABR_DJ چون infp تایپ گوگولی مگولی ایه🤌البته یسری تایپا دختر پسرشون فرق داره منم کلن پسر خیلی ندیدم
-
🤏
سید تو عصر یخبندان
-
@Violet28
پرستو بابایی
آقا من آز گیاهم تشکیل نشده بود و گفتم عکس باحال میزارم براتون(نسترن که اونور قولشو دادم)
مثلا اینجا ما تو محیط کشت باکتری خون داره
بعد باکتری اون خون رو با یه آنزیمی همولیز میکنه بعد باعث پاره شدن و نابودی غشا گلبول قرمز میشه(لیز شدن هم میگیم) و رنگ قرمزش کمرنگ میشه
اون ناحیه که قرمز کم رنگ و کم رنگتر شده یعنی باکتریت ماشالله هزار ماشالله خوب رشد کرده بنازم -
@Violet28
پرستو بابایی
آقا من آز گیاهم تشکیل نشده بود و گفتم عکس باحال میزارم براتون(نسترن که اونور قولشو دادم)
بعد باکتری اون خون رو با یه آنزیمی همولیز میکنه بعد باعث پاره شدن و نابودی غشا گلبول قرمز میشه(لیز شدن هم میگیم) و رنگ قرمزش کمرنگ میشه
اون ناحیه که قرمز کم رنگ و کم رنگتر شده یعنی باکتریت ماشالله هزار ماشالله خوب رشد کرده بنازم -
@Violet28
پرستو بابایی
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ارتباطم با آدمای زندگیم ،چه حضوری چه مجازی
داره نزدیک صفر میشه
️
آمِن
-