هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@f-nalist
خب مشکل اینه بک نمیدیSaudade 19 0 فککنم چون ستارس
-
@ABR_DJ
خب تودلی هم زیر سلطه منه -
@Violet28
دلم برا اون روزی که ایران ۶ تا خورد و فرداش تو مدرسه همه جور مسخره بازی باهاش درآوردیم تنگ شده@ABR_DJ دلم برا اون وقتی ک ایران بازی داشت همه گروهی رفته بودیم دسشویی و داشتیم بحث میکردیم تنگ شده.
پ.ن رفتیم دسشویی چون کلاسشو بپیچونیم ولی استاد اومد دنبالمون -
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Violet28 تاپیک های درسی زیر سلطه آقا فرزام هست
دهنت سرویس
-
@ABR_DJ
خب تودلی هم زیر سلطه منهSaudade 19 0 ببین داش گلم
پارسال من صبح قبل طلوع آفتاب در تودلی رو باز میکردم شب هم من کرکره رو میدادم پایین میخوابیدم
ولی خبری از پاداش نبود🥲 -
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Violet28 تاپیک های درسی زیر سلطه آقا فرزام هست
دهنت سرویس
-
Saudade 19 0 ببین داش گلم
پارسال من صبح قبل طلوع آفتاب در تودلی رو باز میکردم شب هم من کرکره رو میدادم پایین میخوابیدم
ولی خبری از پاداش نبود🥲@ABR_DJ
هعی
این بود جزای مومنان... -
@ABR_DJ دلم برا اون وقتی ک ایران بازی داشت همه گروهی رفته بودیم دسشویی و داشتیم بحث میکردیم تنگ شده.
پ.ن رفتیم دسشویی چون کلاسشو بپیچونیم ولی استاد اومد دنبالمون -
@Violet28 دلم برا اونموقع که از مدرسه فرار کردیم تا نریم سر کلاس مدیریت خانواده با اون معلم نچسب، تنگ شده
@ABR_DJ مایی ک اصن همچین کلاسی نداشتیم:
-
@Violet28 دلم برا اونموقع که از مدرسه فرار کردیم تا نریم سر کلاس مدیریت خانواده با اون معلم نچسب، تنگ شده
@ABR_DJ دلممم برا وقتی ک مدیر بهم گفته بود خوشگلممم بچها شوخی میکردن باهام تنگ شدهههه.
پ.ن هروقت فک میکنم زشتم یاد اون میفتم -
@Violet28 ما هم کلا ۲ جلسه این کلاس رو رفتیم
البته بقیه ۴ جلسه چون من ۲ تا سه شنبه نرفتم مدرسه همون اول سال@ABR_DJ ولی ازمون امتحانشو گرفتن
چ امتحانی بود،تقلب ازاد -
@ABR_DJ دلممم برا وقتی ک مدیر بهم گفته بود خوشگلممم بچها شوخی میکردن باهام تنگ شدهههه.
پ.ن هروقت فک میکنم زشتم یاد اون میفتم -
اون روز ناشناس استان فارسی بود زنگ زد جواب ندادم
حالا از ترکیه
جواب ندادم
خودش فهمید هرکی بود زودی قطع کرد -
اون روز ناشناس استان فارسی بود زنگ زد جواب ندادم
حالا از ترکیه
جواب ندادم
خودش فهمید هرکی بود زودی قطع کردjahad_121 اونا ک از خارج میزنن زود قط میکنن کلاه بردارن
-
@Violet28
دلم برا اون وقتا که میرفتیم از بوفه مدرسه خرید میکردیم میومدیم تو کتابخونه چهارنفری میریختیم سر چیپس و پفک ها تنگ شده
.
پ.ن:هر کسی اندازه خودش خوشگله..@ABR_DJ دلم برا دوستایی ک الان هرکدوم یور کشور دارن پزشکی میخونن تنگ شده...
-
@Violet28 من بدبختم هنو با کاظم سر میکنم