هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Violet28 ما هم کلا ۲ جلسه این کلاس رو رفتیم
البته بقیه ۴ جلسه چون من ۲ تا سه شنبه نرفتم مدرسه همون اول سال@ABR_DJ ولی ازمون امتحانشو گرفتن
چ امتحانی بود،تقلب ازاد -
@ABR_DJ دلممم برا وقتی ک مدیر بهم گفته بود خوشگلممم بچها شوخی میکردن باهام تنگ شدهههه.
پ.ن هروقت فک میکنم زشتم یاد اون میفتم -
اون روز ناشناس استان فارسی بود زنگ زد جواب ندادم
حالا از ترکیه
جواب ندادم
خودش فهمید هرکی بود زودی قطع کرد -
اون روز ناشناس استان فارسی بود زنگ زد جواب ندادم
حالا از ترکیه
جواب ندادم
خودش فهمید هرکی بود زودی قطع کردjahad_121 اونا ک از خارج میزنن زود قط میکنن کلاه بردارن
-
@Violet28
دلم برا اون وقتا که میرفتیم از بوفه مدرسه خرید میکردیم میومدیم تو کتابخونه چهارنفری میریختیم سر چیپس و پفک ها تنگ شده
.
پ.ن:هر کسی اندازه خودش خوشگله..@ABR_DJ دلم برا دوستایی ک الان هرکدوم یور کشور دارن پزشکی میخونن تنگ شده...
-
@Violet28 من بدبختم هنو با کاظم سر میکنم
-
@ABR_DJ دلم برا غیبت کردنامون پشت سر استادا و غر زدنامون تنگ شده
-
@Violet28
ادم می ترسه جوابشونم بده
-
باید از هر خیال،
امیدی جُست
هر امیدی خیال بود نخست! -
officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آخی=((((
میگذره
تحمل کن
مقاومت کنتا آخرین نفس ،تا پای جان
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آخی=((((
میگذره
تحمل کن
مقاومت کنتا آخرین نفس ،تا پای جان
-
راحت تر از چیزی که فکر میکردم دارم با شیمی کنار میام
-
https://spnfa.ir/20230925/معامله-قرن-خط-لوله-گازی--قدرت-سیبری--داده-نمایی-17867067.html
برنامه نویس فرانت اندش خیلی حرفه ای بوده@Comrade_Bayat
سایت قبلی اپل هم همینجوری بود -
Reza-H راستش ندیدم سایت قبلی اپل رو، البته از اینجور چیزا خیلی دیدم، ولی یه مسئله که هست اینه که این اصلا سایت اصلی نیست و فقط یه داده نمایی از خطوط گازی روسیه هست و برام جالبه چرا انقدر زمان و هزینه گذاشتن برای یه داده نمایی ساده(خیلی به جزئیات پرداختن، مثلا توی یه بخشی تک تک خطوط گازی رو روی یه نقشه شروع میکنه به رسم کردن، اگر کسی توی این حوضه کار کرده باشه میدونه ساخت اون انیمیشن و مختصات دادن و ... روی نقشه واقعا کار طاقت فرسایی هست. اون هم در اون حجم و جزئیات.)
-
Reza-H راستش ندیدم سایت قبلی اپل رو، البته از اینجور چیزا خیلی دیدم، ولی یه مسئله که هست اینه که این اصلا سایت اصلی نیست و فقط یه داده نمایی از خطوط گازی روسیه هست و برام جالبه چرا انقدر زمان و هزینه گذاشتن برای یه داده نمایی ساده(خیلی به جزئیات پرداختن، مثلا توی یه بخشی تک تک خطوط گازی رو روی یه نقشه شروع میکنه به رسم کردن، اگر کسی توی این حوضه کار کرده باشه میدونه ساخت اون انیمیشن و مختصات دادن و ... روی نقشه واقعا کار طاقت فرسایی هست. اون هم در اون حجم و جزئیات.)
@Comrade_Bayat
درست میگی. کار هر توسعه دهنده ای نیست
بعید ندون که بودجه ای داده باشن به اسپوتنیک برای کار رسانه ای
البته اینا رو با JS خام در نمیارن. کتابخونه های مختلفی برای این حرکتا هست. ولی بازم زمان زیادی میبره.
عجیبه