هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
https://forum.alaatv.com/post/3231800
بچه ها میشه کمک کنین لطفا -
officer k
هعی علوم پایه رو ۴۰درصد تاثیر معدل کردن
چی میخونی یادم رفت -ـ-
خیلی خوشااالی میخوای بری دانشگاااه؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:Galadriel در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
officer k
هعی علوم پایه رو ۴۰درصد تاثیر معدل کردنعههههه🫠
چی میخونی یادم رفت -ـ-
پرستارییییی😁😁😁😁😁😁
خیلی خوشااالی میخوای بری دانشگاااه؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
آرررررره😂😂😂
-
اصلا کسی هم این سرعت بینهایت آلا رو برنده شد ؟
-
@ABR_DJ
چرا این دو روزو خوش نباشیمش🐤 -

آسمونِ قشنگِ دانشگاه🐤 -
@ABR_DJ
چرا این دو روزو خوش نباشیمش🐤 -

آسمونِ قشنگِ دانشگاه🐤 -
اول شیمی مدرسه یا تحلیل ادامه آزمون ؟
-
@Miss-Joker یعنی آسمون دانشگاه با آسمون دو کیلومتر اونطرف تر فرق داره؟
یعنی چی آسمون قشنگ دانشگاه@Danial-al آره تو شهر به این قشنگی دیده نمیشه
اینجا خارج از شهره
ایراد دیگه ای وارد نیست؟ -
@M-Tina کوکو سیب زمینی چطوریه دقیقا؟😂
سیب زمینی و تخم مرغ
همین؟
.
و چیز باحال تری بلدی اگه بگو@Zahra-HD سیب زمینی رو باید رنده کنی نه خیلی درشت نه خیلی ریز البته به نظر خودم هر چی بافتش بیشتر ریز و کوچیک باشه خوش مزه تر میشه
بعدش توش تخم مرغ میشکنی با ادویه هایی که دوست داری میریزی داخل تابه بپزه البته که باید وقتی یه طرفش خوب سرخ شد برش گردونی:beaming_face_with_smiling_eyes:
آره همون(تاازه بعد این همه نوشتن دیدم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:)
کسادیا خودم خیلییی دوست دارم ولی مواد خاص میخواد
کسادیای مکزیکی -
از یه زمانی به بعد به نقطه ای میرسی که میگی واقعا مهم نیس من که بهش گفتم همه چیو
بزار هر چی میخواد بگه و هر کاری میخواد بکنه
دیگه یه طوری میشه که انقدر از خودت و تصمیماتت خسته ای که چیزی جز ولش کن نمیگی
و
شاید اینجا باشه که بشه یکم اوضاع رو بهتر کنی
تودلی -
کاش از این آدما میان راه حل مشکلاتت و مرهم زخمات میشن، الان خدا برام بفرسته🤦♀️
تاکید میکنم که همین الان
نهایت تا فردا صبح فرصت میدم -
@Zahra-HD سیب زمینی رو باید رنده کنی نه خیلی درشت نه خیلی ریز البته به نظر خودم هر چی بافتش بیشتر ریز و کوچیک باشه خوش مزه تر میشه
بعدش توش تخم مرغ میشکنی با ادویه هایی که دوست داری میریزی داخل تابه بپزه البته که باید وقتی یه طرفش خوب سرخ شد برش گردونی:beaming_face_with_smiling_eyes:
آره همون(تاازه بعد این همه نوشتن دیدم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:)
کسادیای مکزیکی@M-Tina در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-HD سیب زمینی رو باید رنده کنی نه خیلی درشت نه خیلی ریز البته به نظر خودم هر چی بافتش بیشتر ریز و کوچیک باشه خوش مزه تر میشه
کسادیای مکزیکیعااا بزار منم یه چیزی بگم ،می تونی توش تیکه های گوشت مرغ هم بریزی با فلفل دلمه ای نگینی خیلی خوشمزه میشه
@Zahra-HD