هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
-
@f-nalist میدونین شاید من خیلی نتونم راهنمایی خوبی بکنم منم وقتی دوازدهمی بودم مثل شما بودم همش نا امید و افسرده. ولی چی باعث میشه الان تا حدودی از درسم لذت میبرم؟ چون یک بار شکست بزرگیو تجربه کردم. و بعد تجربه کردن اون شکست این انتخاب خودم بود که یبار دیگه شانسمو امتحان کنم. این کاملا تصمیم خودِ خودِ من بود که بازم وارد این مسیر پر دردسر بشم. اون شکسته باعث شد به خودم بیام.
-
مآهور در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شما دوازدهمیا خیلی منو یاد منِ دوازدهمیِ پارسال میندازین...
حتی با اینکه موفق نشدم تو کنکور خودم اما یچیزیو خوب میدونم. واقعا سال بعد این موقع ها واسه خودتونم عجیب و خنده داره حال دِپ این روزاتون. پارسال باور نمیکردم حرف کساییو که میگفتن باید ادم از سال کنکورش لذت ببره. ولی الان که پشت کنکورم با پوست و استخون حس میکنم.
مآهور خیلی خیلی خیلی خیلیییییییییی موافقمممممممم
-
@Moonship آدمک
-
@f-nalist میدونین شاید من خیلی نتونم راهنمایی خوبی بکنم منم وقتی دوازدهمی بودم مثل شما بودم همش نا امید و افسرده. ولی چی باعث میشه الان تا حدودی از درسم لذت میبرم؟ چون یک بار شکست بزرگیو تجربه کردم. و بعد تجربه کردن اون شکست این انتخاب خودم بود که یبار دیگه شانسمو امتحان کنم. این کاملا تصمیم خودِ خودِ من بود که بازم وارد این مسیر پر دردسر بشم. اون شکسته باعث شد به خودم بیام.
-
@f-nalist نه منظورم از شما همون دوازدهمیا بود
چون جو حاکم بر اینجا یه حالت افسرده و نامیدوارانه ایه
-
چیه باید پیدا کنیم خداا
-
چیه باید پیدا کنیم خداا
Matin Mousavi 1
گم شده رو
داره مژده میده که یه چی گم شده