هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: امروز که هوا خوبه دست همسرتونو بگیرید ببرید بیرون تو هوای سرد و آفتابی زمستون کنار گردنه ها شیر بلال بخورید و بخندید آخرشم بندازیدش تو دره و برگردید خونه و یه زندگی تنهایی عالی رو تجربه کنید :))) چته امشب  حداقل میخوای بری فاز غم نگیر حداقل میخوای بری فاز غم نگیر غم کجا بود چ شادی ای بهتر از این اتفاق ک گفتم ؟    @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: امروز که هوا خوبه دست همسرتونو بگیرید ببرید بیرون تو هوای سرد و آفتابی زمستون کنار گردنه ها شیر بلال بخورید و بخندید آخرشم بندازیدش تو دره و برگردید خونه و یه زندگی تنهایی عالی رو تجربه کنید :))) چته امشب  حداقل میخوای بری فاز غم نگیر حداقل میخوای بری فاز غم نگیر غم کجا بود چ شادی ای بهتر از این اتفاق ک گفتم ؟    خیلی شاده    
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: امروز که هوا خوبه دست همسرتونو بگیرید ببرید بیرون تو هوای سرد و آفتابی زمستون کنار گردنه ها شیر بلال بخورید و بخندید آخرشم بندازیدش تو دره و برگردید خونه و یه زندگی تنهایی عالی رو تجربه کنید :))) چته امشب  حداقل میخوای بری فاز غم نگیر حداقل میخوای بری فاز غم نگیر غم کجا بود چ شادی ای بهتر از این اتفاق ک گفتم ؟    حالا تو اول بگیر بعدش خودم برات خفه اش میکنم که تنها بشی باز  rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: امروز که هوا خوبه دست همسرتونو بگیرید ببرید بیرون تو هوای سرد و آفتابی زمستون کنار گردنه ها شیر بلال بخورید و بخندید آخرشم بندازیدش تو دره و برگردید خونه و یه زندگی تنهایی عالی رو تجربه کنید :))) چته امشب  حداقل میخوای بری فاز غم نگیر حداقل میخوای بری فاز غم نگیر غم کجا بود چ شادی ای بهتر از این اتفاق ک گفتم ؟    حالا تو اول بگیر بعدش خودم برات خفه اش میکنم که تنها بشی باز  بگیرم خودش بات حرف بزنم میاد میکشتت :| حسوده میشناسمش       
- 
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: امروز که هوا خوبه دست همسرتونو بگیرید ببرید بیرون تو هوای سرد و آفتابی زمستون کنار گردنه ها شیر بلال بخورید و بخندید آخرشم بندازیدش تو دره و برگردید خونه و یه زندگی تنهایی عالی رو تجربه کنید :))) چته امشب  حداقل میخوای بری فاز غم نگیر حداقل میخوای بری فاز غم نگیر غم کجا بود چ شادی ای بهتر از این اتفاق ک گفتم ؟    حالا تو اول بگیر بعدش خودم برات خفه اش میکنم که تنها بشی باز  بگیرم خودش بات حرف بزنم میاد میکشتت :| حسوده میشناسمش       @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: امروز که هوا خوبه دست همسرتونو بگیرید ببرید بیرون تو هوای سرد و آفتابی زمستون کنار گردنه ها شیر بلال بخورید و بخندید آخرشم بندازیدش تو دره و برگردید خونه و یه زندگی تنهایی عالی رو تجربه کنید :))) چته امشب  حداقل میخوای بری فاز غم نگیر حداقل میخوای بری فاز غم نگیر غم کجا بود چ شادی ای بهتر از این اتفاق ک گفتم ؟    حالا تو اول بگیر بعدش خودم برات خفه اش میکنم که تنها بشی باز  بگیرم خودش بات حرف بزنم میاد میکشتت :| حسوده میشناسمش          
- 
@mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Omid Asia مشتی بلا فنگ نیا میلاااااااد خدا لعنتت کنه :| @dr-sobhan  :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:  نه اتفاقا انقد این چند کلمه شاده ادم شاد میشه :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:  نه اتفاقا انقد این چند کلمه شاده ادم شاد میشه
- 
میخواستم برم سربازی تو دفترچه نوشته بودم رنگ مو خرمایی، یارو دید گفت تو که موهات مشکیه، گفتم آره دیگه از این خرما مشکیا. ۲ماه اضافه همون اول خوردم @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: میخواستم برم سربازی تو دفترچه نوشته بودم رنگ مو خرمایی، یارو دید گفت تو که موهات مشکیه، گفتم آره دیگه از این خرما مشکیا. ۲ماه اضافه همون اول خوردم :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: 
- 
ين خستگی آمده که آمده باشد. 
 همچنین این کار،
 همچنین این گرفتاریهای بیامان.
 بگذار بیایند.
 بگذار ببارند.
 مگر به باران توان گفت مبار؟
 مرد است و کار،
 گُردهی مرد است و بار
 و خوش یُمن باد این زحمت.
 دل قوی باید داشت!#محمود_دولت_آبادی 
- 
ين خستگی آمده که آمده باشد. 
 همچنین این کار،
 همچنین این گرفتاریهای بیامان.
 بگذار بیایند.
 بگذار ببارند.
 مگر به باران توان گفت مبار؟
 مرد است و کار،
 گُردهی مرد است و بار
 و خوش یُمن باد این زحمت.
 دل قوی باید داشت!#محمود_دولت_آبادی sattaralipour سلام دوست عزیز اون سری جواب منو ندادید ها ! 
- 
سلام بر همگی 
- 
sattaralipour سلام دوست عزیز اون سری جواب منو ندادید ها ! @dr-sobhan 
 شهریه قلمچی رومیگی؟
- 
@dr-sobhan 
 شهریه قلمچی رومیگی؟sattaralipour 
 نه دلیل تفاوت ها برام سواله
 چرا هر شهر یه قیمت میده ؟
- 
@dr-sobhan 
 شهریه قلمچی رومیگی؟sattaralipour قلم چی رشت سر آزمون میان بالاسر بچها میگن نظر سنجی رو چی بزنن :| واقعا تو همه شهر ها اینطوریه ؟ 
- 
sattaralipour قلم چی رشت سر آزمون میان بالاسر بچها میگن نظر سنجی رو چی بزنن :| واقعا تو همه شهر ها اینطوریه ؟ @dr-sobhan مال مام همینطوری بود دقیقااااااااا 
- 
سلام بر همگی hosainmahmoudi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلام بر همگی سلاممم مرسی مرسییییییییییی بابت اهنگ ظهر نت یهو قطع شد ببخش یهو رفتم بازم مرسی بابت اهنگ  
- 
hosainmahmoudi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلام بر همگی سلاممم مرسی مرسییییییییییی بابت اهنگ ظهر نت یهو قطع شد ببخش یهو رفتم بازم مرسی بابت اهنگ  rose77 قشنگ بود؟ 
- 
sattaralipour 
 نه دلیل تفاوت ها برام سواله
 چرا هر شهر یه قیمت میده ؟@dr-sobhan 
 صفحه 3353همین تاپیک برات نوشتم دلیلشو ولی دیدم نگاه نکردی
- 
طرف گاو داری میزنه. 
 مامور بهداشت میاد میگه:
 به گاوات چی میدی ؟
 میگه : آت اشغال.
 مامور کلی جریمش میکنه.ساله بعد میاد میگه به گاوات چی میدی ؟ 
 میگه : جوجه کباب ,پیتزا .
 باز یارو جریمش میکنه.
 سال بعد میاد میگه به گاوات چی میدی ؟
 میگه :والا هر روز صبح بهشون ۱۰۰۰ تومن میدم،هر چی دوست دارن بخرن بخورن.
- 
طرف گاو داری میزنه. 
 مامور بهداشت میاد میگه:
 به گاوات چی میدی ؟
 میگه : آت اشغال.
 مامور کلی جریمش میکنه.ساله بعد میاد میگه به گاوات چی میدی ؟ 
 میگه : جوجه کباب ,پیتزا .
 باز یارو جریمش میکنه.
 سال بعد میاد میگه به گاوات چی میدی ؟
 میگه :والا هر روز صبح بهشون ۱۰۰۰ تومن میدم،هر چی دوست دارن بخرن بخورن.saeed350 باحال بود 

|
 |

شعردانه
شعردانه