هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@f-nalist
الان دیدمش
-
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
این پست پاک شده! -
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
Ainoor
سلام عزیزم
خوبی؟
میگم تاپیک قرائت قرآن به کجا رسید؟🥲
منم دلم میخواد شرکت کنم ولی اصلا انجمن و یادم میره چه برسه به تاپیکاش
یهو که میام چشمم میخوره دوباره یادم میاد🥲
میشه منو هر روز که میزاری منشن کنی؟🥲 -
مخرج حد f(6x+2) بود عدد میل گذاشته بودم و داشتم برای حد راست و چپش همش امتحان میکردم و اصلا چند دقیقه درگیرش بودم خدایا چرا نمیشه چرا داخل نمودار عین آدم مشخص نکرده رفتم پاسخنامه دیدم f(14) جایگذاری کرده و تمام
| حواست باشه - کلا تا بهت یه حد میدن میخوای بری راست و چپ چک کنی چرا بس نمیکنی ؟! قدر جز صحیح براکت فقط نیاز به برسی هر دو حد و شکستن حد داره چرا اینقدر سوتی های مسخره میدی ؟
اشکال نداره چون الان فهمیدی و قرار نیست این سوتی ها داخل کنکور تکرار بشه بخاطر این خوشحالم ازت -
Ainoor
سلام عزیزم
خوبی؟
میگم تاپیک قرائت قرآن به کجا رسید؟🥲
منم دلم میخواد شرکت کنم ولی اصلا انجمن و یادم میره چه برسه به تاپیکاش
یهو که میام چشمم میخوره دوباره یادم میاد🥲
میشه منو هر روز که میزاری منشن کنی؟🥲 -
هوا
بس ناجوانمردانه سرد استایی
ترسایی -
عق :////
-
الان که چی مثلن
-
گسترشِ قلمرو ایز لودینگ...
@M-Tina -
@M-Tina -
میدونستین جمله«خوش به حالت»بار منفی دار، و به جاش باید بگیم «خوشحالم برات»
قشنگ تر نیست!؟ -
@M-Tina -
Galadriel
عه ازینا...
سلام...
روالی؟@Dex
سلام خوبی
از کدوما؟{استیکر خنده۲تا}
نه نیستم چارشنبه قارچ دارم از ۲۰۰ صفه ۵۷ تا خوندم و فردا تا۳ عصر کلاس دارم اخجون