هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@mk-mahdi خیلی وحشتناکه دبیرمون میگفت کاریه که امسال آموزش و پرورش برای اولین بار انجام داده
پدر کشتگی دارن انگار با ما:/@M-Tina ما داخل کل تاریخ دوازدهمیا مدرسمون اولین دوازدهمی هایی هستیم از دهم یازدهما بیشتر مدرسه ایم
ناگفته نمونه برای معمای عمومی که واقعا چرت و پرتن اکثرا میریم کتابخونه ولی آخه یکی نیست حرفی بزنه حتی ما اردیبهشت هم کلاس ویژه نهایی گذاشتن ولی خب اختیاریش کردن
-
@M-Tina ما داخل کل تاریخ دوازدهمیا مدرسمون اولین دوازدهمی هایی هستیم از دهم یازدهما بیشتر مدرسه ایم
ناگفته نمونه برای معمای عمومی که واقعا چرت و پرتن اکثرا میریم کتابخونه ولی آخه یکی نیست حرفی بزنه حتی ما اردیبهشت هم کلاس ویژه نهایی گذاشتن ولی خب اختیاریش کردن
-
@M-Tina در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sachli سالگرد؟
چه جالبه
اینطوریشو ندیده بودم تا حالاسالگرد حاج قاسم سلیمانی
اینجا کلا مراسم دارن چند روز قبل و چند روز بعد
من باب همین دیگه کل مدارس حق ندارن این تایم امتحانی بذارن تا بچه ها راحت بتونن مراسمارو شرکت کنن
ماام داشتیم میگفتیم ما اصلا میخوایم بریم اونجا چادر بزنیم پس کلا امتحانای دی لغو شن که متاسفانه بهمون گفتن شما فاقد اهمیتین و رفتن -
@M-Tina ما داخل کل تاریخ دوازدهمیا مدرسمون اولین دوازدهمی هایی هستیم از دهم یازدهما بیشتر مدرسه ایم
-
@M-Tina در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sachli سالگرد؟
چه جالبه
اینطوریشو ندیده بودم تا حالاسالگرد حاج قاسم سلیمانی
اینجا کلا مراسم دارن چند روز قبل و چند روز بعد
من باب همین دیگه کل مدارس حق ندارن این تایم امتحانی بذارن تا بچه ها راحت بتونن مراسمارو شرکت کنن
ماام داشتیم میگفتیم ما اصلا میخوایم بریم اونجا چادر بزنیم پس کلا امتحانای دی لغو شن که متاسفانه بهمون گفتن شما فاقد اهمیتین و رفتن -
@mk-mahdi من میگم هدف اینه هر کی دنبال پیشرفته دیوونش کنن
هی بگین نه
پ.ن: شما نگفتین نه
کلی دارم میگم
چرا دارن اینطوری میکنن
ولی خب ایشالله موفق باشین -
-
@M-Tina یجوری مارو گذاشتن داخل دو راهی خودمونم نمیدونیم داریم چه غلطی میکنیم ۵۰ درصد تاثیر معدل داریم نه میتونیم بریم و نه نریم :||
@mk-mahdi ما هم همینیم:)
تو سال یازدهم طوری داریم دور خودمون میچرخیم که نمیفهمیم باید چیکار کنیم
خیلی ترسناکه که پایمونو داریم به خاطر نهاییا تقریبا از دست میدیم
یعنی واقعا اگه بخوایم بد نشه باید خیلی سخت درس بخونیم
و این حقمون نبود -
Sachli امیدوارم همونطور که استادم گفت دچار سندرم تز بیقرارن
دوباره دچارش شن تغییرش بدن
نگرانش نمیتونم بگم نباش
ولی مسیرتو برو و
پا پس نکش
چون میدونم
میتونی -