هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Death در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0yasin-sh0
حالا انگار خدام واستاده ما بیوفتیم تو چاه مارو عزیز مصر کنهحالا یکبار خدا دیده داری با بنده عزیزش که منم صحبت میکنی گفته یک توفیقی هم به تو برسیونه
@0yasin-sh0
🫵
-
@0yasin-sh0
🫵
@Death کیمیا خنده؟
نکنه کم اوردی وای وای
-
@Death کیمیا خنده؟
نکنه کم اوردی وای وای
@0yasin-sh0
ن خواستم ی چی بگم اینجا جاش نبود شاید گزارشم میکردن🫵
-
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Mitra_
ببین کی اینجاست؟دوماهه از اکانتم بیرون بودم
اومدم یچی بنویسم از امروز که دیدم تو اومده بودی ^-^
پارسا از بهترین دوستامه که اصفهانیه و تو مسیری که برمیگردم خونه هرسری، همراه و هممسیرمه.
پارسا رو ول کن .. مهم نیست.
از خودت بگو. چطوری؟ کجایی؟
ما رو رها کرده بودی؟فضولیم بیشتر گل کرد خوب چطور اون درباره من بدونه من درباره اون ندونم ؟ از فضائلم برا ملت تعریف کردی که ؟ یا نکنه خاله شادونه و عموپورنگو گفتی براش ؟
من خوبم و در حال دست و پا زدن در گیر و دار مصائب زندگی . خونه ام اصفهان خیابان شهدا کوچه 48 پلاک 25
رهاتون کرده باشم ؟ ما دعک ربک و ما قلی (: یاد این آیه افتادم و همینطور یاد قولم به تو و همینطور یاد ضحی و امین . خوبن ؟ خانواده خوبن ؟ زهرا ؟ هیتلر و همسر ش که اگه اشتباه نکنم فوق لیسانس ادبیات داشتان شاء الله همیشه در سلامت کامل باشن :))
خودت چطوری زینبی ؟ فکنم اخرین گفت و گوم باهات درباره بوها بود که درباره شکوفه انگور رفتم بالا منبر بعد تو گفتی 6 تا درخت انگور تو حیاطمون داریم و بعد قشنگ ضایع شدم از منبر اومدم نشستم سر جام /:تازه میگفتی بوی چوب و نجاری هم دوست داری
از همدان به یزد اتوبوس مستقیم نداره ؟ یا مثلا اصفهان توقف داره ؟ کدوم ترمینال کاوه یا صفه ؟_Mitra_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Mitra_
ببین کی اینجاست؟دوماهه از اکانتم بیرون بودم
اومدم یچی بنویسم از امروز که دیدم تو اومده بودی ^-^
پارسا از بهترین دوستامه که اصفهانیه و تو مسیری که برمیگردم خونه هرسری، همراه و هممسیرمه.
پارسا رو ول کن .. مهم نیست.
از خودت بگو. چطوری؟ کجایی؟
ما رو رها کرده بودی؟فضولیم بیشتر گل کرد خوب چطور اون درباره من بدونه من درباره اون ندونم ؟ از فضائلم برا ملت تعریف کردی که ؟ یا نکنه خاله شادونه و عموپورنگو گفتی براش ؟
من خوبم و در حال دست و پا زدن در گیر و دار مصائب زندگی . خونه ام اصفهان خیابان شهدا کوچه 48 پلاک 25
رهاتون کرده باشم ؟ ما دعک ربک و ما قلی (: یاد این آیه افتادم و همینطور یاد قولم به تو و همینطور یاد ضحی و امین . خوبن ؟ خانواده خوبن ؟ زهرا ؟ هیتلر و همسر ش که اگه اشتباه نکنم فوق لیسانس ادبیات داشتان شاء الله همیشه در سلامت کامل باشن :))
خودت چطوری زینبی ؟ فکنم اخرین گفت و گوم باهات درباره بوها بود که درباره شکوفه انگور رفتم بالا منبر بعد تو گفتی 6 تا درخت انگور تو حیاطمون داریم و بعد قشنگ ضایع شدم از منبر اومدم نشستم سر جام /:تازه میگفتی بوی چوب و نجاری هم دوست داری
از همدان به یزد اتوبوس مستقیم نداره ؟ یا مثلا اصفهان توقف داره ؟ کدوم ترمینال کاوه یا صفه ؟اوه
چقدر بعضی چیزا رو خوب یادته!
من یادم نبود آخرین حرفام باهات درمورد چی بوده:/
نه اتوبوس مستقیم نداره ..بابت ترمینال هم بیشتر صفه میرم... تاحالا فقط یه بار کاوه رفتم.
از ضحی و امین گفتی.. بذار بهت بگم که الان امین یه داداشِ داره که دو ماهشه .. به اسم ایمان :)))))
اینقدر نبودی و حرف نزدیم که اینو الان فهمیدی!
همهههه خوبن.
بیا بهم بگو چیکارا میکنی؟ خواهرات بزرگ شدن و اذیت میکنن؟الان به طریق خیلی یهویی آهنگ زلف با صدای محسن نامجو تو پلی لیستم اومد و خیلی حس غریبیه
می مخور با همه کس تا نخورم خونِ جگر
بله میترا خانم.. اینجوریاست:>
-
رخ برافروز که فارغ کنی از برگ گلم
قد برافراز که از سرو کنی آزادم -
@0yasin-sh0
ن خواستم ی چی بگم اینجا جاش نبود شاید گزارشم میکردن🫵
@Death آو آو آو
-
زلف را بر باد مده تا ندهی بر بادم!
-
نمی دونم کی هستی!
از کوزه همان برون تراود که در اوست!
#ناشناس -
officer k
آها. جالبه...
نمیدونم چرا حس می کنم واقعی نیست تصویر. چون ضخامت پوسته قاره ای و ارتفاع کوه ها روی زمین، در مقیاس واقعی اصلا به این ضخامت نمیرسه. انگار زیادی پوسته و کوه ها به نسبت اندازه زمین اومدن بالا. متوجه منظورم میشی؟