هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
#ناشناس
-
erfany در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تو همین ۴ ماهی که دانشگاه رفتم (چون قبلا اینقدر با مردم تعامل نداشتم
) فهمیدم دنیای حضوری خیلییی متفاوته
خلاصه اونایی که کنکوری و اینا هستید از همین الان بکشید بیرون یکمی تعاملات اجتماعی حضوری و چمیدونم اینا کار بکنید من خودم اگه برگردم بچگی رو اینا خیلی کار میکنم:|
خلاصه اونایی که کنکوری و اینا هستید از همین الان بکشید بیرون یکمی تعاملات اجتماعی حضوری و چمیدونم اینا کار بکنید من خودم اگه برگردم بچگی رو اینا خیلی کار میکنم:|
مجازی میشه به راحتی چنتا شخصیت داشت اینستا یکی گروه تلگرام فلان جا یکی انجمن فلان جا یکی دیگه ولی توی یه جامعه مثلا حالا دانشگاه شما یه شخصیت بیشتر نمیتونید داشته باشید و شما رو با یه شخصیت میشناسن
و معمولا شخصیت ها رو توی برخورد اول میشناسن متاسفانه بنظرم ،اگه خراب شد یا یه فالت دادید نمیشه به این راحتی ها درستش کرد -
چقد خوبه ک ب این نکته اشاره کردی
حتما تغییر میدم:_)
ناشناس -
مرسی عزیزم
چشات خوشگل میبینه
فقط چرا ستاره گذاشتیناشناس
-
مجازی میشه به راحتی چنتا شخصیت داشت اینستا یکی گروه تلگرام فلان جا یکی انجمن فلان جا یکی دیگه ولی توی یه جامعه مثلا حالا دانشگاه شما یه شخصیت بیشتر نمیتونید داشته باشید و شما رو با یه شخصیت میشناسن
و معمولا شخصیت ها رو توی برخورد اول میشناسن متاسفانه بنظرم ،اگه خراب شد یا یه فالت دادید نمیشه به این راحتی ها درستش کرد -
خوبه چیز بدی نزاشتم
اون موقع چی میگفتی
من تورو زنده میخوام🫠🫵ناشناس
-
پرستو بابایی میخوام اصلا بهش فکر نکنی
ببین کسی که خودش ارزش برای خودش قائل نیست و اجازه میده که هر طور دوست داره حرف بزنه
تو چرا براش ارزش قائلی که به حرفاش فکر کنی؟
مغز زنگ زده رو میتونی کاریش کنی؟
نه پس ولش کن
اتفاقا جالبه بدونیم یه همچین آدمایی وجود دارن@M-Tina در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی میخوام اصلا بهش فکر نکنی
ببین کسی که خودش ارزش برای خودش قائل نیست و اجازه میده که هر طور دوست داره حرف بزنه
تو چرا براش ارزش قائلی که به حرفاش فکر کنی؟
مغز زنگ زده رو میتونی کاریش کنی؟
نه پس ولش کن
اتفاقا جالبه بدونیم یه همچین آدمایی وجود دارندرسته ،همونطور که بهت قول دادم عمل می کنم
-
چشم به هم میذاری شده آخر هفته، شده عید، شده تولدت، شده ۳۰ سالگیت، ۷۰ سالگیت، شده تاریکی، سرما، تجزیه، پوسیدگی...
-
پرستو بابایی
حداقل درباره این موضوع میتونم بگم که درک می کنم .
چون تجربه مشابهی در سال های دور داشتم
راهش صبره، فکر نکردن بهش و گذر زمان
و این راه اصلا ساده نیست. ولی خب دیگه چه میشه کرد.Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی
حداقل درباره این موضوع میتونم بگم که درک می کنم .
چون تجربه مشابهی در سال های دور داشتم
راهش صبره، فکر نکردن بهش و گذر زمان
و این راه اصلا ساده نیست. ولی خب دیگه چه میشه کرد.خوبه که متوجهید ،بله سعی می کنم
مرسی که وقت گذاشتید -
آهنگ کردی براتون بزارم روحتون شاد بشه ؟
-
بزارم ؟
نزارم ؟
میزارم -
از استاد شیفو گفتنت فهمیدم کی
️
لو دادی خودتو -
^^ -
آهنگ کردی براتون بزارم روحتون شاد بشه ؟
پرستو بابایی