هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay بابا پستت بد بود منفی دادم تو چرا منفی میدی :| پست من ک بد نبود :| منفی هارو من میدادم 
 بیچاره با اون چیکار داری   
 پستت هم بد نبود ها جهت اذیت کردن فقط
 برگردوندم منفی هارو الان دیه لایکه      عجب عجب :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
- 
@mahtab77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: وای من چ کار کنم خوابم بپره  باز ناله کردی تو  بابا یخورده شااد باش بابا یخورده شااد باش
- 
@mahtab77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: وای من چ کار کنم خوابم بپره  باز ناله کردی تو  بابا یخورده شااد باش بابا یخورده شااد باش
- 

سبحان این اسکرین از پست کیه؟؟
 من
 به کی و چه موضوعی پاسخ داده شده؟
 اذیت کردن دیگران حال میده
 عجب     
- 
@mahtab77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: وای من چ کار کنم خوابم بپره  باز ناله کردی تو  بابا یخورده شااد باش بابا یخورده شااد باشmrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @mahtab77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: وای من چ کار کنم خوابم بپره  باز ناله کردی تو  بابا یخورده شااد باش بابا یخورده شااد باش  
- 
@mahtab77 نیم ساعت بخواب...یا قهوه بخور 
- 

#قدرهموبدونیم
 همدیگرو ناراحت نکنیم
 #دنیا دوروزه شاید فردا نباشیم
 #گذشت_خوبی
    @faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  
 #قدرهموبدونیم
 همدیگرو ناراحت نکنیم
 #دنیا دوروزه شاید فردا نباشیم
 #گذشت_خوبی
    ابا اینو مثبت کنین          
- 
@mahtab77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: وای من چ کار کنم خوابم بپره  شکلات تلخ بخور 
 تا حدودی جواب میده
- 
@mahtab77 نیم ساعت بخواب...یا قهوه بخور sheydadb37 بی خوابیم بیشتر از این حرفاست ک با اینا حل بشه 
- 
@mahtab77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: وای من چ کار کنم خوابم بپره  شکلات تلخ بخور 
 تا حدودی جواب میده@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @mahtab77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: وای من چ کار کنم خوابم بپره  شکلات تلخ بخور 
 تا حدودی جواب میدهمیتونی انرژی زا هم بخوری اونم عالیه اصلا نمیزاره ادم شبم بخوابه    :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:         :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food:
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: یعنی هیچ ککودوم نمیخواید دوش آب سرد رو پیشنهاد بدید ؟  نه چون هوا سرده 
- 
@mahtab77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz ۱۷۰۰تااااا تست مونده که نزدم پس فردا ازمون دارم دقیقا چیکار کنم ؟ خو بشین بزن:/ 
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: یعنی هیچ ککودوم نمیخواید دوش آب سرد رو پیشنهاد بدید ؟  نه چون هوا سرده @1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: یعنی هیچ ککودوم نمیخواید دوش آب سرد رو پیشنهاد بدید ؟  نه چون هوا سرده بهت گفتم یه بخاری دارم بلده روپایی بزنه ؟ 
- 
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @mahtab77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: وای من چ کار کنم خوابم بپره  شکلات تلخ بخور 
 تا حدودی جواب میدهمیتونی انرژی زا هم بخوری اونم عالیه اصلا نمیزاره ادم شبم بخوابه    :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:         :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food:@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @mahtab77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: وای من چ کار کنم خوابم بپره  شکلات تلخ بخور 
 تا حدودی جواب میدهمیتونی انرژی زا هم بخوری اونم عالیه اصلا نمیزاره ادم شبم بخوابه    :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:         :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food:ما کلا تو نخ خوراکی های مجازیم 
 :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: یعنی هیچ ککودوم نمیخواید دوش آب سرد رو پیشنهاد بدید ؟  نه چون هوا سرده @1540557162 به نکته ظریفی اشاره کردین  

|
 |

شعردانه
شعردانه