هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: آقا سختههه یادم بمونههه  🥲 🥲مجبوری    
 ماهی نباش  هی دستم میره رو اون ایموجی هی جلو خودم میگیرم   
- 
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi هلوووووو احمدی     
 سلام خوبی؟عهههه دایییههه داییی @ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi هلوووووو احمدی     
 سلام خوبی؟عهههه دایییههه داییی سلامممم  
 خوبی؟
- 
officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: آقا سختههه یادم بمونههه  🥲 🥲مجبوری    
 ماهی نباش  هی دستم میره رو اون ایموجی هی جلو خودم میگیرم   @ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: آقا سختههه یادم بمونههه  🥲 🥲مجبوری    
 ماهی نباش  هی دستم میره رو اون ایموجی هی جلو خودم میگیرم   این نشون دهنده نفس کنترل شدهی توست   
- 
پرستو بابایی 
 ترکیه ولی جوری ریمیکس کرده چیزی نمیشه فهمید ولی جوری ریمیکس کرده چیزی نمیشه فهمید@lonely_boy 
 آره ،حتی خود ترک هم نمی فهمن پس    
- 
@ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi هلوووووو احمدی     
 خوبی؟amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi هلوووووو احمدی     
 خوبی؟سلاممم 
 خوبم تو چطوری؟!
- 
@ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: آقا سختههه یادم بمونههه  🥲 🥲مجبوری    
 ماهی نباش  هی دستم میره رو اون ایموجی هی جلو خودم میگیرم   این نشون دهنده نفس کنترل شدهی توست   officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: آقا سختههه یادم بمونههه  🥲 🥲مجبوری    
 ماهی نباش  هی دستم میره رو اون ایموجی هی جلو خودم میگیرم   این نشون دهنده نفس کنترل شدهی توست     
- 
@ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi هلوووووو احمدی     
 خوبی؟amir ahmadi 
 آقاااااا من یه پستی گذاشتم گالری روح نواز
 وایسا
- 
officer k مرسی برا منشن دایی یلدات مبارک  ️ ️ 
- 
@lonely_boy 
 آره ،حتی خود ترک هم نمی فهمن پس    پرستو بابایی 
 چند بار باید گوش بدی بفهمه چی میگه  
- 
officer k مرسی برا منشن دایی یلدات مبارک  ️ ️ amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: officer k مرسی برا منشن دایی یلدات مبارک  ️ ️ خواهش میکنم   
 https://forum.alaatv.com/post/3240798
 اینو ببین   
- 
فقط اول آهنگای هندی ..    
 همشون با یه سبک و سیاق شروع میشن 
- 
Ainoor 
 مرسی دایی
 یلدای تو هم مبارک  
- 
پرستو بابایی 
 بله کهدارم
 نمونهش 
 [audio/ccOlGxbcNm5--pnVXelkVWMb.mp3]
- 
پرستو بابایی 
 چند بار باید گوش بدی بفهمه چی میگه  
- 
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi هلوووووو احمدی     
 خوبی؟سلاممم 
 خوبم تو چطوری؟!@ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi هلوووووو احمدی     
 خوبی؟سلاممم 
 خوبم تو چطوری؟!مرسی منم خوبم   اوضاع خوبه؟ اوضاع خوبه؟
- 
amir ahmadi 
 وایساofficer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi 
 وایساباشه   
- 
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: officer k مرسی برا منشن دایی یلدات مبارک  ️ ️ خواهش میکنم   
 اینو ببین   officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: officer k مرسی برا منشن دایی یلدات مبارک  ️ ️ خواهش میکنم   
 اینو ببین   ببینش دیگههههههه   amir ahmadi amir ahmadi
- 
@ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi هلوووووو احمدی     
 خوبی؟سلاممم 
 خوبم تو چطوری؟!مرسی منم خوبم   اوضاع خوبه؟ اوضاع خوبه؟amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi هلوووووو احمدی     
 خوبی؟سلاممم 
 خوبم تو چطوری؟!مرسی منم خوبم   اوضاع خوبه اوضاع خوبهخداروشکر 
 اوضاع ک هم خوبه هم نه
 ت چی؟
 چیکارا میکنی؟

|
 |

شعردانه
شعردانه