هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
چرا کسی نیست؟
-
هوممم
اونجایی که میگه من مانده ام تنهایی تنهاااا -
اینقدر خلوته که صدا پخش میشه ..
بریم ما هم بریم .. -
@lonely_boy در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mr-vinyzo
شوخی کردم...دوازدهممرشته ریاضی
اعااا که اینطور ...منم
منطقه چندی ؟؟
-
هوممم
اونجایی که میگه من مانده ام تنهایی تنهااااپرستو بابایی تننها میان سیل غم هااااا
-
ببار بارون ...
پرستو بابایی بارون ببیار
-
-
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mr-vinyzo
داداش
معنی اسپم رو میدونی چیه؟داداش کاربرد تودلی رو میدونی ؟؟؟؟
-
-
دو قدم راه بیشتر نیستا ولی من توانم کم شده
️
-
@mr-vinyzo
یه بار دیگه تو تاپیک های مهممون اسپم بدی انقدر گزارشت میکنم تا اخراج شیاینقد بزن تا ........ولش صلوات بفرس
در ضمن برو سنجاق تودلی رو بخون ...بار اخرت باشه اینجوری صحبت میکنیااااا تو خودت خوراک گزارشی...
به قوانین احترام بزار...برا عمم قوانینو اونجا نزاشتن.. -
@mr-vinyzo
یه بار دیگه تو تاپیک های مهممون اسپم بدی انقدر گزارشت میکنم تا اخراج شیاینقد بزن تا ........ولش صلوات بفرس
در ضمن برو سنجاق تودلی رو بخون ...بار اخرت باشه اینجوری صحبت میکنیااااا تو خودت خوراک گزارشی...
به قوانین احترام بزار...برا عمم قوانینو اونجا نزاشتن.. -
@mr-vinyzo
به قوانین احترام بزار...برا عمم قوانینو اونجا نزاشتن..@mr-vinyzo در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mr-vinyzo
به قوانین احترام بزار...برا عمم قوانینو اونجا نزاشتن..ببخشید که دخالت می کنم ،شاید به من مربوط نباشه ولی ...روی حرف آقا فرزام این بود که توی تاپیک های گزارش مطالعه و شاکده و موسیقی کده و حالا هر تاپیک دیگه ای جز تاپیکای درسی و تودلی اسپم نزارید
همونطور که خود شما هم قید کردید یه سری قوانین اول هر تاپیک نوشته شده و از قوانین این تاپیکا اینه که اونجا اسپم نزارید
به هر حال ناظم هم هر از چندگاهی تذکر میدن این موضوع رو ..
بازم معذرت می خوام،قصد جسارت ندارم..