هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
فرزام شده ناظم خبر نداریم
-
@mr-vinyzo در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mr-vinyzo
یه بار دیگه تو تاپیک های مهممون اسپم بدی انقدر گزارشت میکنم تا اخراج شیاینقد بزن تا ........ولش صلوات بفرس
در ضمن برو سنجاق تودلی رو بخون ...بار اخرت باشه اینجوری صحبت میکنیااااا تو خودت خوراک گزارشی...
به قوانین احترام بزار...برا عمم قوانینو اونجا نزاشتن..ببخشید که دخالت می کنم ،شاید به من مربوط نباشه ولی ...روی حرف آقا فرزام این بود که توی تاپیک های گزارش مطالعه و شاکده و موسیقی کده و حالا هر تاپیک دیگه ای جز تاپیکای درسی و تودلی اسپم نزارید
همونطور که خود شما هم قید کردید یه سری قوانین اول هر تاپیک نوشته شده و از قوانین این تاپیکا اینه که اونجا اسپم نزارید
به هر حال ناظم هم هر از چندگاهی تذکر میدن این موضوع رو ..
بازم معذرت می خوام،قصد جسارت ندارم..
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mr-vinyzo در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mr-vinyzo
یه بار دیگه تو تاپیک های مهممون اسپم بدی انقدر گزارشت میکنم تا اخراج شیاینقد بزن تا ........ولش صلوات بفرس
در ضمن برو سنجاق تودلی رو بخون ...بار اخرت باشه اینجوری صحبت میکنیااااا تو خودت خوراک گزارشی...
به قوانین احترام بزار...برا عمم قوانینو اونجا نزاشتن..ببخشید که دخالت می کنم ،شاید به من مربوط نباشه ولی ...روی حرف آقا فرزام این بود که توی تاپیک های گزارش مطالعه و شاکده و موسیقی کده و حالا هر تاپیک دیگه ای جز تاپیکای درسی و تودلی اسپم نزارید
همونطور که خود شما هم قید کردید یه سری قوانین اول هر تاپیک نوشته شده و از قوانین این تاپیکا اینه که اونجا اسپم نزارید
به هر حال ناظم هم هر از چندگاهی تذکر میدن این موضوع رو ..
بازم معذرت می خوام،قصد جسارت ندارم..
قصد جسارتی نداشتی اما باید بری سنجاق تاپیک انگیزه و اونچیزی که فرزام میگه رو نگاه کنی بعد چیزی بگی...
-
@lonely_boy در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mr-vinyzo
شوخی کردم...دوازدهممرشته ریاضی
اعااا که اینطور ...منم
منطقه چندی ؟؟
-
@خـــانومـ-لـوبیا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
این فیلمه از تو بود؟1702899475093-b5893671e9db1d62b371387ad303ff84_t1.mp4
مثل این میشن بعضیااا -
این فیلمه از تو بود؟1702899475093-b5893671e9db1d62b371387ad303ff84_t1.mp4
مثل این میشن بعضیااا@mr-vinyzo
-
@lonely_boy من 3 ام..موفقیت رو برات ارزو میکنم...بخون بیای و بیام تهران ..شاید همو اونجا دیدیم..
-
@mr-vinyzo
-
@mr-vinyzo
الان منظورت اینه فرزام اینجوریه -
هعی فارزام
️
-
@mr-vinyzo
الان منظورت اینه فرزام اینجوریه@خـــانومـ-لـوبیا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mr-vinyzo
الان منظورت اینه فرزام اینجوریهنهههههههههههههههههههههههههه
بدر گفتم دیوار بشنوه...
ادم خوبه انتقاداشو بشنوه -
@mr-vinyzo
الان منظورت اینه فرزام اینجوریهنهههههههههههههههههههههههههه
بدر گفتم دیوار بشنوه...
ادم خوبه انتقاداشو بشنوه@mr-vinyzo
-
@mr-vinyzo
-
@mr-vinyzo
الان منظورت اینه فرزام اینجوریه@خـــانومـ-لـوبیا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mr-vinyzo
الان منظورت اینه فرزام اینجوریهمن اگه به فرزام انتقادی داشته باشم میرم پیویش میگم ..اینجا خرابش نمیکنم....
-
هعی فارزام
️