هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
فکر کنم آه آریان حیدری منو گرفت
پشتیبان گفت سوالتو متوجه نشدم با ویس بگو و منِ بد شانس ی تپق بدی زدم و اشتباهی بجای پاک کردن فرستادمش
اول ویس دومیمم گفتم اشکالی نداره هیچی از ارزشای من کم نمیشه
-
?when
.-- .... . -. / .-- .. .-.. .-.. / .. - / . -. -.. ..--..
-
@f-nalist
#هم_دردی -
Reza-H
رضا اون قسمتی که هایلایت کردمو ببین
اخه چقدر میتونه این بشر عادلانه مقاله بنویسه و به بچه ها کمک کنه
https://biomaze.ir/blog/بهترین-روش-مطالعه-شیمی-کنکور/#:~:text=خیلی سبز جامع,را بررسی کنند. -
بچه ها برقکافت NaCl محلول داریم تو کتاب ؟
-
@kosar-ab اره خیلی خوبه
بالاخره عموم پیداش کرد و برام گرفت:)) فردا پسفردا میاره برام خیلی خوشحالم. -
بچه ها برقکافت NaCl محلول داریم تو کتاب ؟
پرستو بابایی
سلام. محلول نه. ولی مذاب چرا -
تا چه مایه اندوهناک و دشوار میتواند باشد عالم وقتی تو هیج بهانهای برای حضور در آن نداشته باشی.....
-
پرستو بابایی
سلام. محلول نه. ولی مذاب چراReza-H
معلم ما هی از اون سوال میارهههه پس چراااا -
یه دونه مجوز وارد کردن خودروی لوکس دادن به بازیکنای تیم ملی قبل بازی با آمریکا
حالا محمدحسین کنعانی زادگان که جای خود دارد که میاد با افتخار درمورد این موضوع حرف میزنه
دیروز هم شجاع خلیل زاده درمورد اینکه کشتی گیر ها باید حد خودشونو بدونن و یه سری موضوعاتی حرف زد که اصلا آدم شرمش میشه بازگو کنه
.
تو اون کشوری که ملیکا محمدی به خاطر استاندارد نبودن خودروی ایرانی فوت میکنه اون بیغیرت ها دارن برای خودروی لوکس تو سر خودشون میزنن -
منظور استاد شما این هستش که در کتاب اشاره ای نشده
تو شکل هم صراحتا نوشته که aqueous که همون aq خودمونه -
Reza-H
معلم ما هی از اون سوال میارهههه پس چرااااپرستو بابایی
یعنی محلول رو میدن و مثل همون مذاب باهاش رفتار می کنن برای جواب دادن یا توقع دارن که از همدیگه جدا کنین مذاب بودن یا محلول بودن رو؟ -
یه دونه مجوز وارد کردن خودروی لوکس دادن به بازیکنای تیم ملی قبل بازی با آمریکا
حالا محمدحسین کنعانی زادگان که جای خود دارد که میاد با افتخار درمورد این موضوع حرف میزنه
دیروز هم شجاع خلیل زاده درمورد اینکه کشتی گیر ها باید حد خودشونو بدونن و یه سری موضوعاتی حرف زد که اصلا آدم شرمش میشه بازگو کنه
.
تو اون کشوری که ملیکا محمدی به خاطر استاندارد نبودن خودروی ایرانی فوت میکنه اون بیغیرت ها دارن برای خودروی لوکس تو سر خودشون میزنن@ABR_DJ
من زیاد از فوتبال سر در نمیارم ولی جالب اینه
اینا با این سطح از بازیشون که یه پاس درست و حسابی بهم دیگه نمیتونن بدن و هی وقتی توپ میرسه دستشون مثل یه دونه شترمرغ توپ رو هزار کیلومتر اون ور تر از دروازه میزنن و میکوبونن تو اون سر پوکش که وای نزدیک بود گل بشه و اینا و باید دم از حرفه ای بودن و پرطرفدار بودن بزنن
اینا باید حواله بگیرنبعدا کشتی گیرا که حداقل تنها کاری که میکنن چندین کیلو سالیانه فلز وارد کشور میکنن
نباید همون جایزه خودشون رو بگیرنفوتبال پر طرفدار ترینه برای سطح یک دنیا نه این گل کوچیک بازی کردناشون
تازه دوقورت و نیمشون هم باقیهنمیرفتیم جام جهانی خیلی سنگین تر بود تا اینکه جشنواره گل به پا کنن و به هر زاویه ای به تیممون گل بزنن و مسخرمون کنن
-
@ABR_DJ
من زیاد از فوتبال سر در نمیارم ولی جالب اینه
اینا با این سطح از بازیشون که یه پاس درست و حسابی بهم دیگه نمیتونن بدن و هی وقتی توپ میرسه دستشون مثل یه دونه شترمرغ توپ رو هزار کیلومتر اون ور تر از دروازه میزنن و میکوبونن تو اون سر پوکش که وای نزدیک بود گل بشه و اینا و باید دم از حرفه ای بودن و پرطرفدار بودن بزنن
اینا باید حواله بگیرنبعدا کشتی گیرا که حداقل تنها کاری که میکنن چندین کیلو سالیانه فلز وارد کشور میکنن
نباید همون جایزه خودشون رو بگیرنفوتبال پر طرفدار ترینه برای سطح یک دنیا نه این گل کوچیک بازی کردناشون
تازه دوقورت و نیمشون هم باقیهنمیرفتیم جام جهانی خیلی سنگین تر بود تا اینکه جشنواره گل به پا کنن و به هر زاویه ای به تیممون گل بزنن و مسخرمون کنن
-
@f-nalist خب دیگه یه سریا تا همین حد و حتی فرا تر از این بیغیرتن
حداقل اگه میخواست این مسئله رو مطرح کنه میذاشت یکم از فوت ملیکا محمدی بگذره
اینا اوج کارشون اینه که بتونن با فوتبال غرب آسیا رقابت کنن وگرنه دیگه هیچ هنری ندارن