هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@f-nalist پارسال برای همین بحث کردن سر بازی های تیم ملی من یه ۲۴ ساعت و یه ۴۸ ساعت اخراج شدم...
-
منظور استاد شما این هستش که در کتاب اشاره ای نشده
تو شکل هم صراحتا نوشته که aqueous که همون aq خودمونه@f-nalist
مرسی لطف کردین
پس یعنی توی حالت aq جای اینکه توی کاتد سدیم کاهش پیدا کنه ،آب کاهش پیدا می کنه -
پرستو بابایی
یعنی محلول رو میدن و مثل همون مذاب باهاش رفتار می کنن برای جواب دادن یا توقع دارن که از همدیگه جدا کنین مذاب بودن یا محلول بودن رو؟Reza-H
نه کلا این دو مورد با هم متفاوت بودن مثل اینکه ولی من توجه نکرده بودم .توی امتحانش اورده بود اشتباه نوشته بودم -
یعنی این حالتی میشه -
خب خداروشکر این مشکل هم رفع شد
-
Reza-H
نه کلا این دو مورد با هم متفاوت بودن مثل اینکه ولی من توجه نکرده بودم .توی امتحانش اورده بود اشتباه نوشته بودمپرستو بابایی
آها. آره. الان یادم اومد درسنامه بعضی از کمک درسیا هم گفته بودن که چرا تو بعضی از برقکافت ها نمیتونیم به جای مذاب از محلول استفاده کنیم. این سوالش خیلی مفهومی میشه. معلمتون سوال سختی رو داده تو امتحان... به نظر من دیگه اینقدرم نباید سختش کنن برای امتحان تشریحی -
شاید لازم نباشد انسان همه چیز را در عمل آزموده باشد تا آنچه میگوید نزدیک به واقع باشد.....
-
قـطـع صحرای عـدم را، عمر جاویدان کم است
من به جان بی نفس چون طی کنم این راه را؟
ت.د
#صائب -
پیوستن دوستان به هم آسان است
دشـوار بـریدن است و آخر آن استشـــیرینی وصل را نمیدارم دوست
از غـایت تلخیی که در هجران است#وحشی_حقگو
ت.د -
بچه ها خدایی سر اینکه معلم من بهتره بحث نکنید من هر روز تو مدرسه این عذاب رو میکشم...به معلمتون افتخار کنید و بقیه معلما هم احترام بزارید