هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@mahtab77 اره مخصوصا
هلوووووووووووووووووووو:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: -
@mahtab77 اره وای مخصوصا من عاشق صحنه های عاشقانه سیدم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-

هتل ترانسوالیا -
@mahtab77 اره وای مخصوصا من عاشق صحنه های عاشقانه سیدم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
-
@mahtab77 نه ندیدم ولی مغز معیوب عالیه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
-
mrz :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
mrz :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: مرضیه قشنگ جووش اوردیهاااااا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
@milad91 وای سربازی که خیلی خوبه خیلی باحاله استرس چرا؟
من اگه رئیس جمهور بودم برا دخترا سربازی میذاشتم😎😎😎@mahtab77 اما نیستین:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
جایی که بودم خیلی استرسی بود برام. مسئول مهمانسرای پادگان بودم.فرمانده تیپ هم خیلی بد اخلاق بود و محل اقامتش همونجا بود. خواب نداشتم اصلا. بعدشم سربازی هیچیش باحال نیست. چون هدف اصلیشون اذیت کردن و گرفتن آسایش و آرامشه سربازه. -
mrz اخرش گرگه میگ میگ رو میخوره:smiling_face: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: