هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@milad91 خب خاطره ست دیگه مدرسه هم باید درس بخونی و امتحان بدی ولی یه زنگ تفریح ۱۰ دقیقه ای۸ساعت کلاس رفتن در طول روز رو جبران میکنه
-
عشق من فقط سندی ...
من تالان باب اسفنجی میبینم :face_with_tears_of_joy:
دورا رو هم میبینم دوست دارم گوگل مپس بهش بدم به هدفش برسه از شرش خلاص شیم :face_with_tears_of_joy: -
@mahtab77 خداحافظ:face_blowing_a_kiss: :smiling_face_with_heart-eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :smiling_face: :winking_face: :winking_face:
-
@mahtab77 خداحافظ:face_blowing_a_kiss: :smiling_face_with_heart-eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :smiling_face: :winking_face: :winking_face:
-
@mahtab77 :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :winking_face:
-
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mrz :cat_face_with_tears_of_joy: خب چی بگم
شاید داری سرما میخوری.یه دکتری میرفتی خب
mrz مرررررررررضی آهنگ امضاااات عششششق منه ....یادش بخیر چندسال پیش تو خونه باصدای بلند میخوندم ....:face_with_tears_of_joy:
یه دختری تو the voice استرالیا خوندش عااااالی بود -
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mrz :cat_face_with_tears_of_joy: خب چی بگم
شاید داری سرما میخوری.یه دکتری میرفتی خب
-
عشق من فقط سندی ...
دورا رو هم میبینم دوست دارم گوگل مپس بهش بدم به هدفش برسه از شرش خلاص شیم :face_with_tears_of_joy:@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
عشق من فقط سندی ...
دورا رو هم میبینم دوست دارم گوگل مپس بهش بدم به هدفش برسه از شرش خلاص شیم :face_with_tears_of_joy:اسکرین بگیرم؟😂😝
-
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
عشق من فقط سندی ...
دورا رو هم میبینم دوست دارم گوگل مپس بهش بدم به هدفش برسه از شرش خلاص شیم :face_with_tears_of_joy:اسکرین بگیرم؟😂😝
mrz :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
mrz مرررررررررضی آهنگ امضاااات عششششق منه ....یادش بخیر چندسال پیش تو خونه باصدای بلند میخوندم ....:face_with_tears_of_joy:
یه دختری تو the voice استرالیا خوندش عااااالی بود@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یه دختری تو the voice استرالیا خوندش عااااالی بوداره دیدم کلیپشو عالی بود😊
-

:smiling_face: :smiling_face_with_smiling_eyes: :winking_face: :relieved_face: :relieved_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :slightly_smiling_face: -
https://www.aparat.com/v/CwTbD
وای مردم😂😂😂 -
https://www.aparat.com/v/CwTbD
وای مردم😂😂😂