هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
کاش اونقد پول داشتم که یه خونه ی بزرگ ضد زلزله میساختم, اونقد بزرگ که همه ی مردم ایران رو توش جا میدادم. بجز سحر قریشی که منقلب نشه 
- 
همه هم سن و سال هام زن گرفتن و بچه دار شدن، اونوقت من هنوز حواسم به اینه که پام نره رو خط موزاییکها    _MILAD_ ماشالله همسناتون چه زود    :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:         :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:
- 
- 
- 
- 
یه کنکوری در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بچه ها شوخی میکنید منم پایه ام 
 ولی حواستون باشه پای شخص ثالثی درمیونه
 قضاوت نکنیم : )من قضاوت نکردم:/// حدس زدم:/// @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: یه کنکوری در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بچه ها شوخی میکنید منم پایه ام 
 قضاوت نکنیم : )من قضاوت نکردم:/// حدس زدم:/// کوتاهم نمیاید آخه :د 
- 
- 
_MILAD_        اسم آقا جوادم اومد اسم آقا جوادم اومد
 ایشونم دعوتن به برنامه امشب       :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: 
- 
_MILAD_ ماشالله همسناتون چه زود    :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:         :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa نه من هیچوقت دوسش نداشتم فقط میخواد خودشو داف نشون بده مگه قراره دوسشم داشته باشی؟://// 
- 
_MILAD_        اسم آقا جوادم اومد اسم آقا جوادم اومد
 ایشونم دعوتن به برنامه امشب       :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: 
- 
_MILAD_    پس یه سر بیام اونجا(شوخی) پس یه سر بیام اونجا(شوخی)       
- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: یه کنکوری در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بچه ها شوخی میکنید منم پایه ام 
 قضاوت نکنیم : )من قضاوت نکردم:/// حدس زدم:/// کوتاهم نمیاید آخه :د یه کنکوری در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: یه کنکوری در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بچه ها شوخی میکنید منم پایه ام 
 قضاوت نکنیم : )من قضاوت نکردم:/// حدس زدم:/// کوتاهم نمیاید آخه :د پیف:// 
- 
_MILAD_    پس یه سر بیام اونجا(شوخی) پس یه سر بیام اونجا(شوخی)       
- 
@dr-saraaa    خب چی میشه خب چی میشه
 همکلاسی های منم ازدواج کردن
 پری روز تو خیابون دیدم یکیشو دخترش بزرگ شده بهم گفت خاله ذوق کردم         

|
 |

شعردانه
شعردانه