هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@kosar-ab
تو مراعات کردی من بودم میرفتم جیغ میزدم رو اون کارگرا -
@نویسنده-کوچولو حدودای ۲۹
-
_ Reza _
@Mr-Amir1
قدیمی هستین شماها؟
نمیشناسمتون مگر اسم قدیمی داشته باشید به هر حال خوشبختم@نویسنده-کوچولو اوندفعه که خوشبخت شدیم مجدد خوشبختم
حدودا سه ساله با آلا آشناعم و دوساله که انجمنم نمیدونم قدیمی محسوب میشم یا ن -
@نویسنده-کوچولو اوندفعه که خوشبخت شدیم مجدد خوشبختم
حدودا سه ساله با آلا آشناعم و دوساله که انجمنم نمیدونم قدیمی محسوب میشم یا ن -
فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان کسی جزوه ای از شریان های نخاع داره؟ -
_ Reza _ واقعا؟؟
خبب اسمتو یخورده نا آشناست
مثل نرگس و کوثر ک جدید شناختمشون :))
یکم جدید میزنی قبلا ندیده بودمت ولی به هر حال خوشبختم@نویسنده-کوچولو
جون شما ( تبلیغ)
خب شماهم تازگیا اینجا میاید قبلا منم شمارو ندیدم البته ناگفته نمونه من یسال ک اینجا بودم علاقه ای ب تودلی نداشتم فقط تاپیکای درسی میرفتم شاید دلیلش این باشه 🥲
دوستیتون پایدار -
@نویسنده-کوچولو
جون شما ( تبلیغ)
خب شماهم تازگیا اینجا میاید قبلا منم شمارو ندیدم البته ناگفته نمونه من یسال ک اینجا بودم علاقه ای ب تودلی نداشتم فقط تاپیکای درسی میرفتم شاید دلیلش این باشه 🥲
دوستیتون پایدار -
@نویسنده-کوچولو 🥲
-
چقدر بده نمیتونم تولد دوستامو تبریک بگم.. فکر کنم یکی دو ماهه مطلقا سمت گوشیم نرفتم و قرارم نیست حالا حالا ها برم.
یعنی اگه امسال به خوبی و خوشی کنکورمو بگذرونم هنوزم همون حس قبلی بین منی که تو این مدت پشت کنکوری بودم و اونایی که دانشجو بودن وجود داره؟ سوال ترسناکیه جوابشم ترسناک تر
-
چقدر بده نمیتونم تولد دوستامو تبریک بگم.. فکر کنم یکی دو ماهه مطلقا سمت گوشیم نرفتم و قرارم نیست حالا حالا ها برم.
یعنی اگه امسال به خوبی و خوشی کنکورمو بگذرونم هنوزم همون حس قبلی بین منی که تو این مدت پشت کنکوری بودم و اونایی که دانشجو بودن وجود داره؟ سوال ترسناکیه جوابشم ترسناک تر
-
-
منی که تولد دوستامو میدونم اما چون دیگه تبدیل شدن به آشناهای دور نمیشه بهشون تبریک گفت=)
-
منی که تولد دوستامو میدونم اما چون دیگه تبدیل شدن به آشناهای دور نمیشه بهشون تبریک گفت=)
-
@f-nalist
🥹🥹