هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@نویسنده-کوچولو
بعضی وقتا انتظارشو نداری ها
ولی خیلی زود غریبه میشی=)
حتی اگه رفاقتت بالای ۱۰سال باشه=) -
officer k اره واقعا.. این دقیقا جواب همون سوال ترسناکمه.. اینکه بعد یه مدت مسیرا جدا میشه و صمیمی ترین دوستاتم تبدیل به آشناهای دور میشن
-
officer k اره واقعا.. این دقیقا جواب همون سوال ترسناکمه.. اینکه بعد یه مدت مسیرا جدا میشه و صمیمی ترین دوستاتم تبدیل به آشناهای دور میشن
-
مآهور
و زیادی دردناکه=)
کلی خاطره داری ازشون
ذوق داری به دبدنشون...هرجا که باشه
ولی وانمود کردن به اینکه توهم مثل اونا خونسردی و مشکلی نیست سخته=) -
@نویسنده-کوچولو یادته گفتم یا صفر صفر یا صد صد؟ (چون دیدم چند روز پیش تو تاپیک رتبه های 1402 پیاممو لایک کردی میگم) من عادتمه یا باید کامل یه کاریو انجام بدم یا کلا انجام ندم. برای همین ترجیح میدم بهشون زنگ نزنم بودنای نصفه نیمه رو دوست ندارم تصمیم دارم تابستون کاملا جبران کنم براشون..
-
officer k
چقدر این موضوع ترسناکه:))
ولی من یکی حاضرم بمیرم ولی از این اتفاقا نیفته چون تنها میشی خب:(( -
مآهور
و زیادی دردناکه=)
کلی خاطره داری ازشون
ذوق داری به دبدنشون...هرجا که باشه
ولی وانمود کردن به اینکه توهم مثل اونا خونسردی و مشکلی نیست سخته=) -
@نویسنده-کوچولو یادته گفتم یا صفر صفر یا صد صد؟ (چون دیدم چند روز پیش تو تاپیک رتبه های 1402 پیاممو لایک کردی میگم) من عادتمه یا باید کامل یه کاریو انجام بدم یا کلا انجام ندم. برای همین ترجیح میدم بهشون زنگ نزنم بودنای نصفه نیمه رو دوست ندارم تصمیم دارم تابستون کاملا جبران کنم براشون..
-
@نویسنده-کوچولو
نه تنها که نمیشی
خب شاید واسه یه بازهی زمانی
ولی خب باز پیدا میشن دوستای خوب=) -
@نویسنده-کوچولو منم همین فکرو میکردم. ولی واقعا همینه. نا خوداگاه جوری مسیر زندگی تو و دوستت عوض میشه و همینطور گذر زمان جوری شخصیتای شمارو عوض میکنه که یهو میبینین مثل دو تا تیکه از پازلین که هر کاری میکنی باهم جور نمیشن. این واقعیت تلخ زندگیه..
-
@نویسنده-کوچولو منم همین فکرو میکردم. ولی واقعا همینه. نا خوداگاه جوری مسیر زندگی تو و دوستت عوض میشه و همینطور گذر زمان جوری شخصیتای شمارو عوض میکنه که یهو میبینین مثل دو تا تیکه از پازلین که هر کاری میکنی باهم جور نمیشن. این واقعیت تلخ زندگیه..
مآهور این زندگی تلخ رو نمیخوام :))))
چراااا🥲🥲🥲🥲
یعنی چی
این چه وضعیه آخه
یعنی این همه مدت باهاش دوست بودیم چون مسیر ها یکی بود؟
نخیر ی چیزی تو وجود هردوتون بود یا هر چند تا تون بود ک شما رو بهم نزدیک کرد :)))
آخه اونی ک واقعیه قرار نیست تو اون ور دنیام بری تو رو ول کنه یعنی چی حالا ا ۵۰۰ تا دیگم آشنا شه 🥲🥲🥲🥲 -