هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@mr-vinyzo در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بچه ها .عزای عمومی ینی چی؟؟کیا عزا میگیرن اصلا؟؟
نمیتونم درکش کنم ینی چی ؟؟مثلا کارمندا عزادار میشن ؟مردم عزادار میشن یا کع چی؟؟سلام
عزای عمومی یک روز مشخصه برای عزاداری و یادبود و احترام به ازدستدادگان و داغدیدگان ....
که عموم مردم براشون ابراز ناراحتی و همدردی میکنن (نه لزوما عزاداری و....)....
که این ابراز ناراحتی و همدردی میتونه فرستادن فاتحه.... کم کردن آهنگ ماشین ها تو خیابون..... و یا همین تلوزیون.... باشه....Hhh Hh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mr-vinyzo در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بچه ها .عزای عمومی ینی چی؟؟کیا عزا میگیرن اصلا؟؟
نمیتونم درکش کنم ینی چی ؟؟مثلا کارمندا عزادار میشن ؟مردم عزادار میشن یا کع چی؟؟سلام
عزای عمومی یک روز مشخصه برای عزاداری و یادبود و احترام به ازدستدادگان و داغدیدگان ....
که عموم مردم براشون ابراز ناراحتی و همدردی میکنن (نه لزوما عزاداری و....)....
که این ابراز ناراحتی و همدردی میتونه فرستادن فاتحه.... کم کردن آهنگ ماشین ها تو خیابون..... و یا همین تلوزیون.... باشه....که بگیم تنها نیستید و ما هم در غمتون شریکیم=))
و بی تفاوت نیستیم... -
officer k غمبار بود ولی مفهوم داشت
اصالت داشت
حقیقتش حقیقیت دوست داشتنی بود
برای من اینطوریه
هنوز که هنوزه دلم واسه قباد میسوزه -
@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mr-vinyzo اگه توی این شهر زندی میکردی و از نزدیک با اینا معاشرت میکردی نظرت عوض میشد.
کجایی مگه؟؟جا ما خیلی باحالن البته توشون خشک و نچسبم پیدا میشه ولی بلاخره دارن زحمت میکشن باید قدردونشون بود...
-
@mr-vinyzo اگه توی این شهر زندی میکردی و از نزدیک با اینا معاشرت میکردی نظرت عوض میشد.
کجایی مگه؟؟جا ما خیلی باحالن البته توشون خشک و نچسبم پیدا میشه ولی بلاخره دارن زحمت میکشن باید قدردونشون بود...
-
مآهور نگا حرفتو قبول دارم خب من خودم از هچی زرده زرد تر و به غیر خودشون غیر انقلابی ترم ولی یچیزو قبول دارم اینکه درسته سرعت پیشرفتمون کنده ولی داریم پیشرفت میکنیم اگه همه ما بعد از اینکع از سرمایه مملکت استفاده کردیم پایشم بریم خارج خب مشخصه کسی نمیمونه اینجا رو درست کنه و مملکت دست ادمای نابلد میوفته .یه کانالی هست من قبلا تو تلگرام داشتم منتهی الان تو ایتا دارمش .اسمش خوش خبره تو اون کانال پیشرفت ها و اینارو میزاره به نطرم خوبه بهش یه نگاهی کنیم...
-
@mr-vinyzo قم
بد جایی افتادی...قم اومدم .ولی خوشم نمیاد از اونجا...ببخشید
-
بچها
-
یادمه اومدم یچیز مهم بهتون بگم
ولی یادم نمیاد چی بود -
زهرا بنده خدا 2
پیام داد رقیه حالش خوبه سالمهGharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
زهرا بنده خدا 2
پیام داد رقیه حالش خوبه سالمهخداروشکر
-
@mr-vinyzo قم
-
@mr-vinyzo قم
@mr-vinyzo خودت کجایی مگه