هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
-
Blue28
فکر کنم یه مواقعی میدیدم
من میبینم فکر مکینم ولی یادم نمیاد
حکایت ها حاکی از اونه من شب با صدای بلند دارم حرف میزنم@f-nalist منم تو خواب ناله و داد بیداد زیاد میکنم..البته جدیدن ینی دوسالی ک دارم کنکور میدم
-
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mr-vinyzo
نه رقیه بود ولی این نبودخدارو شکر ایشالا حال همه مجروحا خوب شه..
-
رقیه ما نیس
-
رقیه ما نیس
-
@_Narges اذیت شده نه
ببین ما یه خودآگاه داریم
و یه ناخودآگاه
این ناخودآگاه بخشی از ذهن ماست که درصد بالا ی شخصیت و عقده ها و مشکلات و معضلات و مسائل مارو تو خودش داره
و مت با خوداگاهمون هی بهش فشار میاریم که بعضی چیزارو بریزه تو خودش
و وقتی تو خوابی
این خودآگاه کنترل کمتری رو ناخودآگاه داره
و خواسته هاش رو به شکل خواب هات نشون میده
.
اینطوری یادم مونده حالا نمیدونم چقد درسته@Zahra-HD واعوو حالا یچیزی
من همیشه خوابامو از چشم خودم نمیبینم ینی انگار یه دوربینی اونجا که دارم از اون میبینم ینی کلن خودمو دارم از بیرون میبینمم
خاطراتمم همینطوره..از بچگیم خاطره زیادی ب یاد ندارم یمقداریه ک تو اونام همچی از بیرونه،انگار یکی دیگ داره میبینه
چ ایده ای داری -
@Zahra-HD واعوو حالا یچیزی
من همیشه خوابامو از چشم خودم نمیبینم ینی انگار یه دوربینی اونجا که دارم از اون میبینم ینی کلن خودمو دارم از بیرون میبینمم
خاطراتمم همینطوره..از بچگیم خاطره زیادی ب یاد ندارم یمقداریه ک تو اونام همچی از بیرونه،انگار یکی دیگ داره میبینه
چ ایده ای داریBlue28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چ ایده ای داریشوتر سوم شخصی
-
Blue28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چ ایده ای داریشوتر سوم شخصی
-
برای انتقال هپاتیت چی کار نکنیم
واکسن بزنیم
از وسایل مشترک استفاده نکنیم
با خون مون تماس پیدا نکنیم@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
برای انتقال هپاتیت چی کار نکنیم
واکسن بزنیم
از وسایل مشترک استفاده نکنیم
با خون مون تماس پیدا نکنیمیکی دوتا دیگم هست فکر کنم
-
چ وضعشه واقعا...