هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Hamed-s در حال حاضر یه کنکوری۴۰۳
پرستاری آورده بودم -
افسوس که در پای تو ای سرو روان
سر میرود و بیتو به ســر مینرود -
@Comrade_Bayat
اولا جمله اسمیه باشه،
و "معمولا" توی جملات، دومین کلمه ای که مرفوع (انتهاش ضمه ُ )باشه خبره
این معمولشه. ولی وقتی مثلا با جار و مجرور باشه، خبر محلا مرفوع میشه و ضمه نداره. -
اسم فاعل و مفعول یه حالتش این بود که بر وزن این دو تا باشن، یه حالت لعنتی دیگه هم داشت، اون چی بود؟
این پست پاک شده! -
@Comrade_Bayat
اولا جمله اسمیه باشه،
و "معمولا" توی جملات، دومین کلمه ای که مرفوع (انتهاش ضمه ُ )باشه خبره
این معمولشه. ولی وقتی مثلا با جار و مجرور باشه، خبر محلا مرفوع میشه و ضمه نداره. -
@kosar-ab
آها انشالله به رشته مورد علاقه تون برسین -
@نویسنده-کوچولو
موفق باشین سما خانوم
آرزوی موفقیت و رسیدن به رشته ای که دوست دارین
به قول استاد موقاری هر رشته ای می خواد باشه فقط باید توش بهترین باشین و دوست اش داشته باشینما هم از قدیمی یکی دیگه رو دیدیم خوشحال شدیم
@Hamed-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@نویسنده-کوچولو
موفق باشین سما خانوممرسیی آقا حامد متشکرم
️
آرزوی موفقیت و رسیدن به رشته ای که دوست دارین
مرسیی بازم ممنونم
️
به قول استاد موقاری هر رشته ای می خواد باشه فقط باید توش بهترین باشین و دوست اش داشته باشین
آمین آمین آمین
ما هم از قدیمی یکی دیگه رو دیدیم خوشحال شدیم
منم همین طورر :)))))))))
-
اسم فاعل و مفعول یه حالتش این بود که بر وزن این دو تا باشن، یه حالت لعنتی دیگه هم داشت، اون چی بود؟
@Comrade_Bayat
توی اسم فاعل اگر ثلاثی نبود، یعنی مزید بود، حالت مضارع فعل مزید رو، حرف اولش رو حذف می کنیم و به جاش مُ میذاریم و حرف آخر رو ساکن می کنیم و حرف یکی مونده به آخر رو کسره میدیم
مثلا
احسان بر وزن افعال (افعَلَ یُفعِلُ افعال) مضارعش میشه یُحسِنُ که حرف اولش رو حذف و به جاش مُ میذاریم و حرف آخر رو ساکن و حرف یکی مونده به آخر رو کسره میدیم. میشه : مُحسِن
اگه خواستی بیشتر مثال بزنم -
@Comrade_Bayat
خواهش می کنم -
@Comrade_Bayat
توی اسم فاعل اگر ثلاثی نبود، یعنی مزید بود، حالت مضارع فعل مزید رو، حرف اولش رو حذف می کنیم و به جاش مُ میذاریم و حرف آخر رو ساکن می کنیم و حرف یکی مونده به آخر رو کسره میدیم
مثلا
احسان بر وزن افعال (افعَلَ یُفعِلُ افعال) مضارعش میشه یُحسِنُ که حرف اولش رو حذف و به جاش مُ میذاریم و حرف آخر رو ساکن و حرف یکی مونده به آخر رو کسره میدیم. میشه : مُحسِن
اگه خواستی بیشتر مثال بزنم -
این پست پاک شده!
-
@Comrade_Bayat
ببخش من اشتباه متوجه شدم پیام قبلیت رو.
توی اسم مفعول مزید هم مثل اسم فاعل مزیده. فقط باید به جای اینکه اون حرف یکی مونده به آخر رو کسره بدی، باید فتحه ( َ ) بدی
که میشه توی مثالمون مُحسَن