هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a تایم زیادی داریم تا تیر
اره ولی اردیبهشت مهم تره نیست؟
تا تیر ک میرسم نگران اردیبهشتم بیشتر -
@ariana-a شاید همشو نرسی ، ولی تا ۸۰ درصدو مطمئنن میرسونی…هشتاد درصد برسونی کمه؟
من صادقانه و رک حرف میزنم
امید الکی هم نمیدم
ولی اگه خیلی خوب تمرکز کنی رو دوازدهم و مباحث مهم پایه، ب راحتی نتیجه میگیری@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a شاید همشو نرسی ، ولی تا ۸۰ درصدو مطمئنن میرسونی…هشتاد درصد برسونی کمه؟
امید الکی هم نمیدم
ولی اگه خیلی خوب تمرکز کنی رو دوازدهم و مباحث مهم پایه، ب راحتی نتیجه میگیریاوهومم ایشالا
️
راستی اون قضیه چیشد؟ -
@khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a تو طول ترم چیزی نخوندی؟
حتی جزوه هاشون الان گرفتم
-
باید یک برنامه منظم بریزم
امروز 20 دی
اغاز و یادی از پایان ه -
@khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a کاش خورد خورد میخوندیشون
درگیر کنکور بودم دیگه
نمیشد بخونم وقتی نمیموند -
امید الکی هم نمیدم
ولی اگه خیلی خوب تمرکز کنی رو دوازدهم و مباحث مهم پایه، ب راحتی نتیجه میگیریاوهومم ایشالا
️
راستی اون قضیه چیشد؟ -
@ariana-a
چندبار زنگ زدم جواب ندادن…
هیچی دیگ خودمو درگیر نکردمکار خوبی کردی
-
دلقکا امسال میخوان امتحاناشون شبیه سوالات نهایی باشه به بدترین و غیر استاندارد ترین شکل ممکن طرح میکنن. امروز معلم عربیمون یه سوالی داده بود که خودش هم منظور سوال رو متوجه نمیشد، خواست پشت بلند گو توضیح بده ولی به ذهنش نرسید چی بگه...
طراح امتحان فارسی و انگلیسی استانی شهرمون قم که اصلا توی یه بعد دیگه بودن، بارم بعضی چیزا 0.125 میشد... -
هعی...
️
-
دلقکا امسال میخوان امتحاناشون شبیه سوالات نهایی باشه به بدترین و غیر استاندارد ترین شکل ممکن طرح میکنن. امروز معلم عربیمون یه سوالی داده بود که خودش هم منظور سوال رو متوجه نمیشد، خواست پشت بلند گو توضیح بده ولی به ذهنش نرسید چی بگه...
طراح امتحان فارسی و انگلیسی استانی شهرمون قم که اصلا توی یه بعد دیگه بودن، بارم بعضی چیزا 0.125 میشد... -
@Comrade_Bayat
ما هم که برای گرفتن نمره اول میریم پاورقی و بیشتر بدانید رو حفط میکنیم بعد میریم سراغ متن -
@f-nalist امسال غیر استانداردترین سوالات دی ماه عمرم رو دیدم... از اول دی فقط دو تا امتحان میشه گفت استاندارد بودن