هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ariana-a من الحمدلله فشار روانی از طرف فامیل ندارم
چهارتا عمه دارم سه تاشون بچه کنکوری دارن درواقع پشت کنکوری..سال گذشته هم رتبم از اونا بهتر شد شکررر خدااارتنسدرنسدرBlue28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چهارتا عمه دارم سه تاشون بچه کنکوری دارن درواقع پشت کنکوری..سال گذشته هم رتبم از اونا بهتر شد شکررر خدااارتنسدرنسدرنه برای ما اکثرا پزشک و دندون پزشکن ولی خب بازم دلیل نمیشه ارزش کار یکی دیگ بیارن پایین
البته اگ خانواده اوکی باشه و جوابشون بده جرعت نمیکنن همچین حرفی بزنن ولی متاسفانه خانواده من پشتشونم در میاد...:) -
مردم عحیبن..عجیب
مهم اینه که خودمونم اون ویژگی هارو نداشته باشیم.. -
@ariana-a
حالا دختر دایی زنداداشم
با درصد ۲۵ جانبازی، رفت داروسازی
رتبش چند شد؟۴۸ هزار منطقه دو
۱۲۰۰ شد و داروسازی گیلان قبول شد، همه به به چه چه میکنن…این بیسوادان میان جای همون پرستارایی رو میگیرن ک این همه تلاش کردن️🩹
متاسفانه کسی اینارو درک نمیکنه
از دور میبینن
فک میکنن گل و بلبله@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a
حالا دختر دایی زنداداشم
با درصد ۲۵ جانبازی، رفت داروسازی
رتبش چند شد؟۴۸ هزار منطقه دو
۱۲۰۰ شد و داروسازی گیلان قبول شد، همه به به چه چه میکنن…این بیسوادان میان جای همون پرستارایی رو میگیرن ک این همه تلاش کردن️🩹
متاسفانه کسی اینارو درک نمیکنه
از دور میبینن
فک میکنن گل و بلبله:)))
-
@ariana-a چی چیو الکی الکی والا آدم میشناسم همین امسال بخاطر قبولی پرستاری تو تالار مراسم گرفته بود
@khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a چی چیو الکی الکی والا آدم میشناسم همین امسال بخاطر قبولی پرستاری تو تالار مراسم گرفته بود
طرز فکر اوناست دیگ
فک میکنن هرکی سه رشته میخونه فقط تلاش میکنه...:) -
Blue28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چهارتا عمه دارم سه تاشون بچه کنکوری دارن درواقع پشت کنکوری..سال گذشته هم رتبم از اونا بهتر شد شکررر خدااارتنسدرنسدرنه برای ما اکثرا پزشک و دندون پزشکن ولی خب بازم دلیل نمیشه ارزش کار یکی دیگ بیارن پایین
البته اگ خانواده اوکی باشه و جوابشون بده جرعت نمیکنن همچین حرفی بزنن ولی متاسفانه خانواده من پشتشونم در میاد...:)@ariana-a بگردم برات:(((
-
@kosar-ab دوستم سهمیه داشت ولی از سهمیش استفاده نکرد الانم پشت کنکوره:))
از اونور یه دوست دیگم ک رتبش شد 54 بدون هیچ سهمیه ای پشتش حرف دراوردن بچها ک سهمیه داره -
Blue28
من خودمم سهمیه دارم ولی ازش استفاده نکردم
دوست دارم با تلاش خودم بدست بیاد
مهم نیست قراره چقدر طول بکشه
البته سهمیه من تاثیر زیادی نداره، پنج درصده@kosar-ab درود بر شرفت
من کلن اعتقاد دارم کسی ک از عهده چارتا کتاب وزارتی برنیاد میخواد از پس درسای پزشکی بربیاد آخه/ -
Blue28
البته سهمیه من تاثیر زیادی نداره، پنج درصده -
@kosar-ab درود بر شرفت
من کلن اعتقاد دارم کسی ک از عهده چارتا کتاب وزارتی برنیاد میخواد از پس درسای پزشکی بربیاد آخه/ -
@kosar-ab درود بر شرفت
من کلن اعتقاد دارم کسی ک از عهده چارتا کتاب وزارتی برنیاد میخواد از پس درسای پزشکی بربیاد آخه/Blue28 قبول ندارم
چون بحث این چار تا کتاب نیس بحث این همه بی عدالتیو خیانته این وسط ک ب ی کنکوری میشه کنکوریی ک ی سال و 90 درصدشون چن سال زندگیشونو فدا میکنن بعدش خیلی راحت حقشون خورده میشه و ی آبم روش وگرنه هموون با ی خیال راحت با ی تایم خوب و ی سیستم آموزشی درست میتونیم رتبه شیم بحث خوردن حقمونه ... -
@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Blue28
البته سهمیه من تاثیر زیادی نداره، پنج درصدهکاش همه مثل تو بودن:)
@ariana-a
مشاورم موقع ثبت نام کنکور خیلی دعوام کرد
گفت حقته
همه دارن استفاده میکنن توهم باید کنی
ولی برام قانع کننده نبود، واقعا حقم نبود از رتبم بیش از ۲هزارتا کم میشد…فرق بچه ای ک خودش تلاش کنه و پول دربیاره برای زندگیش
و بچه ای ک پدرش پول بده بهش…
چیه؟!
کدومشون تو ادامه زندگیشون موفق ترن…
دقیقا ماجرای سهمیه و کنکورم همینه… -
Blue28 قبول ندارم
چون بحث این چار تا کتاب نیس بحث این همه بی عدالتیو خیانته این وسط ک ب ی کنکوری میشه کنکوریی ک ی سال و 90 درصدشون چن سال زندگیشونو فدا میکنن بعدش خیلی راحت حقشون خورده میشه و ی آبم روش وگرنه هموون با ی خیال راحت با ی تایم خوب و ی سیستم آموزشی درست میتونیم رتبه شیم بحث خوردن حقمونه ...@khanoomi
مردش باش
و بگو آره نا عدالتی زیاده
و من میخوام تو این ناعدالتی زیاد رتبه برتر شم
تو کنکور شرایط برای همه یکسان نیست
یکی باباش پولداره، منابع ب روز میگیره، کلاس ثبت نام میکنه
یکی سهمیه داره
بخوای حساب کنی از صد نفر، نود نفر این شرایط هارو دارن
یه جوری تلاش کن ک جز اون ده نفر باش -
ولی من یه چیزی رو که قبول دارم اینه که این سهمیه به نوعی جبران کننده میتونه باشه
سن ما کمه
ولی کسایی که یه جوری به حق بر سر جانبازی و یا مسائل مربوط به این مورد این سهمیه رو گرفتن نوعی جبران برای فشار های وارده از مسائل غیردرسی به طرف بودهخودتون دیدین موقع مریض شدن یکی از اعضای خانواده چقدر بهم میریزین حرف خودتون هم نمیتونید بزنید چه برسه به کسایی که یکی از افراد خانواده اش هر روز با مشکل ناشی از اون داستانا سر و پنچه نرم میکنه
من همیشه اینو میگم میگن نکنه خودت سهمیه داری ولی به این معتقدم که برای برخیشون این سهمیه به درستی لحاظ شده و منظورم اونایی که هر رو از بر تشخیص میدن نیس
-
@ariana-a
گفت حقته
ولی برام قانع کننده نبود، واقعا حقم نبود از رتبم بیش از ۲هزارتا کم میشد…فرق بچه ای ک خودش تلاش کنه و پول دربیاره برای زندگیش
چیه؟!
دقیقا ماجرای سهمیه و کنکورم همینه…@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a
گفت حقته
چیه؟!
دقیقا ماجرای سهمیه و کنکورم همینه…:)))
اوهوم دقیقا
کاش همه این درک و شعور داشتن... -
ولی من یه چیزی رو که قبول دارم اینه که این سهمیه به نوعی جبران کننده میتونه باشه
سن ما کمه
ولی کسایی که یه جوری به حق بر سر جانبازی و یا مسائل مربوط به این مورد این سهمیه رو گرفتن نوعی جبران برای فشار های وارده از مسائل غیردرسی به طرف بودهخودتون دیدین موقع مریض شدن یکی از اعضای خانواده چقدر بهم میریزین حرف خودتون هم نمیتونید بزنید چه برسه به کسایی که یکی از افراد خانواده اش هر روز با مشکل ناشی از اون داستانا سر و پنچه نرم میکنه
من همیشه اینو میگم میگن نکنه خودت سهمیه داری ولی به این معتقدم که برای برخیشون این سهمیه به درستی لحاظ شده و منظورم اونایی که هر رو از بر تشخیص میدن نیس
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سن ما کمه
اوکی درست باید جبران شه ولی چرا جور دیگه جبران نمیکنن؟
نباید فرقی بین کسی ک خونده و نخونده باشه؟
این همه زمینه میتونن جبران کنن چرا باید حق بقیه بخورن؟
چرا باید پزشکای بی سواد تحویل جامعه بدن؟ -
اصن کاری با حق خوری نداشته باشیم
همین آدمی ک رتبه چند صد هزار میاره و پزشکی میخونه خودتون قاضی باشین کشش سختی پزشکی داره؟
همین آدم چند سال دیگ میشه پزشک مملکت
فک میکنین کسایی ک الان این همه تشخیص نادرست میدن کین؟
همین آدما و امثال اونان!! -
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سن ما کمه
اوکی درست باید جبران شه ولی چرا جور دیگه جبران نمیکنن؟
نباید فرقی بین کسی ک خونده و نخونده باشه؟
این همه زمینه میتونن جبران کنن چرا باید حق بقیه بخورن؟
چرا باید پزشکای بی سواد تحویل جامعه بدن؟