هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
تفف تو این زند... نه ببخشید در این تست
یه تست آب دهانی
باهم ببینیم تحلیلو
مومن زاده (مولف و مدرس شیمی ماز تحلیلگر برخی سوالات در کنکوریوم مهروماه)
آدمک@f-nalist بخدا من اینو قبول دارم که آب دهنو رو دست فوت کنی آب دهنه تبخیر میشه (دماش میره بالا) و دمای دستت دماش میاد پایین
بحث من اینه این گزاره ابهام داره طبق متن باید سامانه رو آب دهنه در نظر بگیریم و دست رو محیط
سامانه داره از محیط گرما میگیره -
@f-nalist بخدا من اینو قبول دارم که آب دهنو رو دست فوت کنی آب دهنه تبخیر میشه (دماش میره بالا) و دمای دستت دماش میاد پایین
بحث من اینه این گزاره ابهام داره طبق متن باید سامانه رو آب دهنه در نظر بگیریم و دست رو محیط
سامانه داره از محیط گرما میگیره -
آدمک
اره دیگه
منم حرفتو قبول دارم تا قبل اومد کلید
قبلش همه اشون ایهام داره ولی بعد اومدن کلید از نظر همه منطقی میاد:/// -
officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من چه شریفانه گفتم احتمالا یه غلطِ که درست گرفتنش
از شرافتم بغضم گرفت
-
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آدمک
اره دیگه
منم حرفتو قبول دارم تا قبل اومد کلید
قبلش همه اشون ایهام داره ولی بعد اومدن کلید از نظر همه منطقی میاد:///ای احسنتتت
همه دنبال اینن نظره طراح رو توجیه کننآدمک
همین فرشاد که هستش( معلم ماز)
تا قبل اینکه کلید بیاد با اون 30-40 تا رتبه که شیمی رو بهتر ازش میفهمن میاد سوالارو حل میکنه بعدا کنار نصف سوالا نوشته ابهام دار فلان داستانبعدش که کنکور میاد میگه همشون زیر یه دیقه حل میشه و خیلی زیبا بود و فلان بود و اینا
عادلانه ترین تحلیل برای بهمن بازرگانیه که بدون توجه به کلید تحلیل میکنه که متاسفانه متاسفانه من چاپ دهم 1400 رو فقط داره این پاسخ ته کتابش رو ندارم وگرنه هرچی اون نوشته باشه میشه ملاک تقریبا
-
آدمک
همین فرشاد که هستش( معلم ماز)
تا قبل اینکه کلید بیاد با اون 30-40 تا رتبه که شیمی رو بهتر ازش میفهمن میاد سوالارو حل میکنه بعدا کنار نصف سوالا نوشته ابهام دار فلان داستانبعدش که کنکور میاد میگه همشون زیر یه دیقه حل میشه و خیلی زیبا بود و فلان بود و اینا
عادلانه ترین تحلیل برای بهمن بازرگانیه که بدون توجه به کلید تحلیل میکنه که متاسفانه متاسفانه من چاپ دهم 1400 رو فقط داره این پاسخ ته کتابش رو ندارم وگرنه هرچی اون نوشته باشه میشه ملاک تقریبا
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خیلی زیبا بود و فلان بود و اینا
نفرت دارم از این حرفشون
نفرررررت
نفرت با " ر " بینهایت