هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
فااطمه سلام بانوووووو خوبین خوشین؟
ماچاکریم:face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ماچاکریم:face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:منم سلام کردم:confused_face: :face_without_mouth: :expressionless_face: :disappointed_face: :smirking_face:
-
-
آدمها
با کسانی که دوست دارند
شوخی میکنند، قهر میکنند،
گاهی دعوا میکنند
چون همهی اینا
یعنی توجه !_MILAD_ :ok_hand_light_skin_tone: :ok_hand_light_skin_tone: واینکه بعضی ها نفهم از آب درمیان و توجه رو نمیفهمن:confused_face: :angry_face: :neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ماچاکریم:face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:منم سلام کردم:confused_face: :face_without_mouth: :expressionless_face: :disappointed_face: :smirking_face:
داشتم دنبال پست ها میگشتم که جواب بدم بخدا😔😔
ببخشید
خوبم من عزیزدل
مخلصتم هستیم 😍 -
داشتم دنبال پست ها میگشتم که جواب بدم بخدا😔😔
ببخشید
خوبم من عزیزدل
مخلصتم هستیم 😍فااطمه :face_with_tears_of_joy: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :smiling_face_with_heart-eyes: :winking_face: :winking_face: :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
گاهی اوقات ناراحت شدن یه نفر که به روش نمیاره ولی میدونی وسکوت میکنه به جای دعوا کردنت بیشتر ازارت میده تا دعوا کردنش😞
@zahra-m1999 اره بعضی موقع دلت میخواد بیاد دعوا کنینی و خفش کنی بعد تموم بشه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: مریض شدم من:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
روزگار عجیبی شده است؛
حتی وقتی میخندیم
منظورمان چیز دیگریست،
وقتی همه چیز خوب است
میترسیم،
ما به لنگیدن یک جای کار
عادت کردهایم!saeed350 :thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone:
-
درسته ابراز علاقه به کسی که دوسش دارین خیلی قشنگه
ولی گاهی وقتا فقط باید یه گوشه وایستی
و از دور
نگاهش کنی و
نگاهش کنی و
نگاهش کنی ..._MILAD_ اره چون ممکنه بی جنبه از آب دربیاد :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :winking_face: :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
_MILAD_ اره چون ممکنه بی جنبه از آب دربیاد :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :winking_face: :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
_MILAD_ اره چون ممکنه بی جنبه از آب دربیاد :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :winking_face: :grinning_face_with_smiling_eyes:
هی داش میلاد جمله قشنگ میزاره تو یه چی بگو 😂😂😂😂
-
_MILAD_ امکانش که 100در100میباشد
دیدم که میگم:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :face_with_tears_of_joy: -
هی داش میلاد جمله قشنگ میزاره تو یه چی بگو 😂😂😂😂
@zahra-m1999 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: خب دارم واقیتا رومیگم من بیچاره:face_with_tears_of_joy: