هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sachli
نه به خدا جدی پرسیدم.
نمیگی؟
برم سرچ کنم؟
منم جدی گفتم
خب ببین با چیزایی مختلفی درستش میکنم من، مثلا یبار با فلافل یبار با گوشت تفت داده شده، یبار با سوسیس، یبار با ژامبون و...
کلا این قسمت به سلیقت مربوطه که کدومو انتخاب کنی، همشم خوشمزه میشه
سیب زمینی به اندازه کافی (هرچقدر که خودت میدونی میخوری)(قدری که یه لایه کامل کف ظرف یه لایه روی موادت بچینی باشه) بردار بعد لایه لایه به اصطلاح چیپسی طور خورد کن بعد سرخشون کن، میزان نازکی سیبای خورد شده به این بستگی داره بخوای چقدر ترد و چیپسی بشه
سیبارو جدا سرخ کن
اگه خواستی با گوشت درست کنی بهم بگو بگم چجوری درست کنی
سوسیس ژامبون یا هرچیز دیگه ای رو سرخ کن، اگه دوست داشتی ادویه اضافه کنه یا مثلا رب گوجه بهش بزن به سلیقت بستگی داره که طعمش چجوری باشه
قارچ و فلفل دلمه ایم میتونی بهش اضافه کنی، باید سرخشون کنی
حالا همه اینارو که سرخ کردی، یه سینی تابه ای چیزی که بشه تو فر گذاشتو بردار یه لایه سیب سرخ کرده بچین ته ظرف یکم پنیرپیتزا بریز روش(یکم باز به سلیقت بستگی داره) بعد سوسیس فلافل یا هرچیز دیگه ای که انتخاب کردی رو روشون بچین، یا اگه گوشته روشون بریز(اگه میخوای سیب سرخ کردش زیاد باشه فقط نصفشو بریز) بعد فلفل دلمه و قارچ اضافه کن(اینم اگه میخوای زیادتر باشه حجم سیبش نصفشو بریز تو این لایه) یکم پنیر پیتزا بریز بعد سیب زمینیارو بچین بعد دوباره یکم پنیر پیتزا بریز بعد نصف دیگه موادو بریز بعد لایه آخر سیب زمینیارو بچین بعد دیگه پنیر پیتزارو کامل بریز روی موادت طوری که تمام سطح سیبارو پوشش بده
-
officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sachli
نه به خدا جدی پرسیدم.
نمیگی؟
برم سرچ کنم؟
منم جدی گفتم
خب ببین با چیزایی مختلفی درستش میکنم من، مثلا یبار با فلافل یبار با گوشت تفت داده شده، یبار با سوسیس، یبار با ژامبون و...
کلا این قسمت به سلیقت مربوطه که کدومو انتخاب کنی، همشم خوشمزه میشه
سیب زمینی به اندازه کافی (هرچقدر که خودت میدونی میخوری)(قدری که یه لایه کامل کف ظرف یه لایه روی موادت بچینی باشه) بردار بعد لایه لایه به اصطلاح چیپسی طور خورد کن بعد سرخشون کن، میزان نازکی سیبای خورد شده به این بستگی داره بخوای چقدر ترد و چیپسی بشه
سیبارو جدا سرخ کن
اگه خواستی با گوشت درست کنی بهم بگو بگم چجوری درست کنی
سوسیس ژامبون یا هرچیز دیگه ای رو سرخ کن، اگه دوست داشتی ادویه اضافه کنه یا مثلا رب گوجه بهش بزن به سلیقت بستگی داره که طعمش چجوری باشه
قارچ و فلفل دلمه ایم میتونی بهش اضافه کنی، باید سرخشون کنی
حالا همه اینارو که سرخ کردی، یه سینی تابه ای چیزی که بشه تو فر گذاشتو بردار یه لایه سیب سرخ کرده بچین ته ظرف یکم پنیرپیتزا بریز روش(یکم باز به سلیقت بستگی داره) بعد سوسیس فلافل یا هرچیز دیگه ای که انتخاب کردی رو روشون بچین، یا اگه گوشته روشون بریز(اگه میخوای سیب سرخ کردش زیاد باشه فقط نصفشو بریز) بعد فلفل دلمه و قارچ اضافه کن(اینم اگه میخوای زیادتر باشه حجم سیبش نصفشو بریز تو این لایه) یکم پنیر پیتزا بریز بعد سیب زمینیارو بچین بعد دوباره یکم پنیر پیتزا بریز بعد نصف دیگه موادو بریز بعد لایه آخر سیب زمینیارو بچین بعد دیگه پنیر پیتزارو کامل بریز روی موادت طوری که تمام سطح سیبارو پوشش بده
-
من نمیفهمم مشکل همه با نهج البلاغه و اندیشه اسلامی چیه
واقعا خیلی زیباتر از سلامت و هویته -
Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-HD یه اندیشه اسلامی دیگه
از پس همش براومدی اینکه چیزی نیست
نهاد و نمره ارفاقیم دارین دیگه؟ یه امتحانه فقط
از پسش برمیای اونم با نمره ۲۰
و راستش نمره ش حتی اگه فقط درحد پاسیم باشه زیاد مهم نیست چون این نمره همین لحظه به دست فراموش سپرده میشه:/نهادم داشت
استادشم اوکیه اذیت نمیکنه
واس همینه شل گرفتم وگرنه الان داشتم جر میدادم درسو
تازه تا صبحم وقت هس🦦@Zahra-HD در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
و راستش نمره ش حتی اگه فقط درحد پاسیم باشه زیاد مهم نیست چون این نمره همین لحظه به دست فراموش سپرده میشه:/نهادم داشت
تازه تا صبحم وقت هس🦦پس حیف وقتی که گذاشتم برات حرف زدم:/
دیگه آدم باش پاشو یدورو بخون -
-
@f-nalist
هیج فرقی با مطالب دبیرستان ندارن
فقط غیرمنطقی تر شدن
ولی یه خوبی داره که با یه شب خوندن میتونی جمعش کنی -
@Zahra-HD در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تازه تا صبحم وقت هس🦦پس حیف وقتی که گذاشتم برات حرف زدم:/
دیگه آدم باش پاشو یدورو بخون -
سرم چقد درد میکنه