هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
شب امتحان را چگونه گذراندید؟
با آهنگ عروس مازندران
-
خوبه که استادم بد بود
عذاب وجدانم کمتره -
نمیدونم مامانا چجوری وقتی با باباها قهرن براشون غذا درست میکنن، من خودم اگه با شوهرم قهر کنم احتمال اینکه جلوش غذا بخورم به اون ندم زیاده
-
دخترای قد بلند واقعا مودب و بی حاشین ولی امان از این دخترای قد کوتاه ، افکار شیطانی از تو چشماشون مشخصه
-
Ainoor
ولی با این تفاوت که نمره ۲۰ زیستی که میتونستم خیلی راحت بگیرمشو همونقدر راحت اومد خراب کرد:) -
﷽| زن لطیف است نه ضعیف!
در روایات اسلامی، وقتی درباره #زن گفته میشود، میگوید: «المراة ریحانة و لیست بقهرمانة» «زن گلی است لطیف، نه موجودی خشن و ستبر.»
مبادا آقایان یا خانمها این لطافت را از حد خودش بیشتر کنند بهطوریکه فهمیده شود لطیف است یعنی این که ضعیف است. لطیف با ضعیف نباید اشتباه بشود. لطیف، نه ضعیف؛ به لطافت با آن نقطههای مثبتش نگاه کنید، نهفقط با نقطههای منفیاش. ملاحظه کنید که درک این مطلب که زن با همان لطافت و با همان ظرافتش در گردش صحیح چرخ زندگی لازم و ارزنده است لازم است؛ اما نه مثل یک ابزار، بلکه ارزنده است و مهره اساسی در چرخ زندگی بشر است.سیدمحمد حسینی بهشتی، موقعیت زن از نظر اسلام، ص۴۸
-
قاعده سی و ششم: از حیله و دسیسه نترس. اگر کسانی دامی برایت بگسترانند تا صدمهای به تو بزنند، خدا هم برای آنان دام میگسترد. چاه کن اول خودش ته چاه است. این نظام بر جزا استوار است. نه یک ذره خیر بی جزا میماند، نه یک ذره شرّ.
تا اون نخواهد برگی از درخت نمیافتد. فقط به این ایمان بیاور.چهل قاعده شمس🌱
#شبی یه قاعده
officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
قاعده سی و ششم: از حیله و دسیسه نترس. اگر کسانی دامی برایت بگسترانند تا صدمهای به تو بزنند، خدا هم برای آنان دام میگسترد. چاه کن اول خودش ته چاه است. این نظام بر جزا استوار است. نه یک ذره خیر بی جزا میماند، نه یک ذره شرّ.
تا اون نخواهد برگی از درخت نمیافتد. فقط به این ایمان بیاور.چهل قاعده شمس🌱
#شبی یه قاعده
اون؟!
آخه چرا امشب چشمام نمیبینه=/