کافــه میـــم♡
-
نوشتهشده در ۲۷ دی ۱۴۰۲، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط Sunniva انجام شده
اگه تو جمع کسی حرف زد و توجهی بهش نشد، تو توجه کن؛ اگه کسی سوالی تو گروهی پرسید کسی جوابی نداد تو حداقل بگو نمی دونم. اگه تو جمع یکی پرید وسط حرف کسی بعدش تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده؛ اگه کسی عکسشو گذاشت دیدی کامنت نداره، تو بذار بگو زیبایی.
نذاریم کسی فکر کنه دیده نمیشه.کار سختی نیست :)))
️
-
نوشتهشده در ۲۸ دی ۱۴۰۲، ۱۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
- قشنگ ترين حرفی كه يك پسر
ميتونه به يك دختر بزنه :
" مگه من ميتونم از تو بگذرم؟ "
- قشنگ ترين حرفی كه يك پسر
-
نوشتهشده در ۲۸ دی ۱۴۰۲، ۱۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
- به یه زندان تو نیجریه حمله کردن و در ورودی رو منفجر کردن،
بیشتر از ۱۸۰۰ تا زندانی فرار کردن
۳۵ نفر موندن و فرار نکردن
یاد این شعر افتادم:
حالِ من حالِ اسیریست که هنگام فرار،
یادش آمد که کسی منتظرش نیست،نرفت ...
- به یه زندان تو نیجریه حمله کردن و در ورودی رو منفجر کردن،
-
نوشتهشده در ۲۸ دی ۱۴۰۲، ۱۲:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۸ دی ۱۴۰۲، ۲۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۴۰۲، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من با همه آدما غریبم، انگار نه کسی حرف منو میفهمه و نه من کسیو میفهمم، من با همه نا آشنا بودم تا روزی که تورو دیدم. تو منو میفهمیدی، حتی نیازی نبود که پیشت حرف بزنم، چشمای تو همه چیزو میخوند و من خوشحالترینم که بلاخره نصفِ روحمو پیدا کردم.:)
-
نوشتهشده در ۱ بهمن ۱۴۰۲، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
- هیچکس چهره و قیافش رو انتخاب نکرده،محل به دنیا اومدنش رو انتخاب نکرده،رنگ پوستش رو انتخاب نکرده،مدل چشم هاش رو انتخاب نکرده،عینکی بودن یا نبودن رو انتخاب نکرده،کوتاه و بلند بودن قدش رو انتخاب نکرده،چاقی و لاغری رو انتخاب نکرده،صداش رو انتخاب نکرده،گرایش و هویت جنسیتیش رو انتخاب نکرده
ولی این انتخاب توعه و شعور تو رو میرسونه که کسی رو بابت این چیزا مسخره کنی یا نکنی....
- هیچکس چهره و قیافش رو انتخاب نکرده،محل به دنیا اومدنش رو انتخاب نکرده،رنگ پوستش رو انتخاب نکرده،مدل چشم هاش رو انتخاب نکرده،عینکی بودن یا نبودن رو انتخاب نکرده،کوتاه و بلند بودن قدش رو انتخاب نکرده،چاقی و لاغری رو انتخاب نکرده،صداش رو انتخاب نکرده،گرایش و هویت جنسیتیش رو انتخاب نکرده
-
نوشتهشده در ۱ بهمن ۱۴۰۲، ۱۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۱ بهمن ۱۴۰۲، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱ بهمن ۱۴۰۲، ۲۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط خانوم لوبیا انجام شده
- در من دختری تنها زندگی میکند که هر شب؛دیوانه وار به سوگِ خاطراتش میشیند؛دختری که هر دقیقه ی شبهایش؛عشق را در خودش به بی رحمانه ترین شکلِ ممکن خفه میکند؛و هر روزش را فاتحانه؛از خواب برمیخیزد و میشود همان دخترِ قویِ دیروزش!
-
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۴۰۲، ۲۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
- لطفا چیزای خوب آدمارو بهشون بگید
خوشتیپه بهش بگو
خوشگله بهش بگو
غذاش خوشمزست بهش بگو
خوشگل میخنده بهش بگو
صداش قشنگه بهش بگو
مهربونه بهش بگو
و
...
بذارید آدما خوبی های خودشونو ببینن
دلیلِ حالِ خوبِ هم باشیم...
- لطفا چیزای خوب آدمارو بهشون بگید
-
نوشتهشده در ۲ بهمن ۱۴۰۲، ۲۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳ بهمن ۱۴۰۲، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
- یکی چادریه یکی مانتویی
یه نفر با رقص حالش خوبه یه نفر با دعا و گریه
یه نفر میره کربلا یکی سفرو تفریح
یکی با تنهایی کیف میکنه یکی توی جمع
هر کی حالش یه جوری خوبه...
دلخوشی های ادما رو مسخره نکن..
ادما حق انتخاب دارن...
حتی اگه مخالف تفکر تو باشن...
اینه دموکراسی
اینه احترام🤍
- یکی چادریه یکی مانتویی
-
نوشتهشده در ۳ بهمن ۱۴۰۲، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط خانوم لوبیا انجام شده
- گفتن مرد گریه نکنه؛دختر پیشنهاد شروع رابطه رو نده، پسر ابراز علاقه نکنه،دختر بلند نخنده
آخرش که چی؟
مگه اونایی که اینکارارو نکردن به کجا رسیدن؟ محض رضای خدا تموم کنید این حرفارو احساسی که ناگفته بمونه و غصههایی که اشك نشه؛خندهای که پنهون شه و علاقه که پنهون بمونه همش میشه درد؛دردی که بالاخره یک روزی،یک جایی،یک کسی رو از نفس میندازه
- گفتن مرد گریه نکنه؛دختر پیشنهاد شروع رابطه رو نده، پسر ابراز علاقه نکنه،دختر بلند نخنده
-
نوشتهشده در ۳ بهمن ۱۴۰۲، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۲، ۱۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
- جملههای "رسیدی لطفا زنگ بزن"، "میخرم برات"، "صبح زنگ میزنم بهت خواب نمونی"، "الان چیکار کنم حالت خوب شه"، "توی عکس دسته جمعی از همه خوشگل تر بودی"، "میری بیرون ماسک یادت نره" یا مثلا،دیدن پیام صبح بخیرش روی موبایلت وقتی از خواب بلند میشی،بنظرم از هزار تا دوستت دارم قشنگ تره..^^♡
-
نوشتهشده در ۴ بهمن ۱۴۰۲، ۱۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فوق العاده زیباست...
در بیکرانه ی زندگی دو چیز افسونم کرد ، رنگ آبی آسمان که می بینم و میدانم نیست و خدایی که نمی بینم و میدانم هست.
درشگفتم که سلام آغاز هر دیدار است..
ولی در نماز پایان است، شاید این بدان معناس که پایان نماز آغاز دیدار است
خدایا بفهمانم که بی تو چه میشوم اما نشانم نده!!!
خدایا هم بفهمانم و هم نشانم بده که با تو چه خواهم شدﮐﻔـﺶِ ﮐﻮﺩﮐﻲ ﺭﺍ ﺩﺭﯾﺎ ﺑﺮﺩ . ﮐﻮﺩﮎ ﺭﻭﯼ ﺳﺎﺣﻞ نوﺷﺖ : ﺩﺭﯾﺎﯼ ﺩﺯﺩ..
آنطرﻑ ﺗﺮ ﻣﺮﺩﯼ ﮐﻪ ﺻﯿﺪ ﺧﻮﺑﯽ ﺩﺍﺷﺖ ﺭﻭﯼ ﻣﺎﺳﻪ ﻫﺎ ﻧﻮﺷﺖ : ﺩﺭﯾﺎﯼ ﺳﺨﺎﻭﺗﻤﻨﺪ..
ﺟﻮﺍﻧﻲ ﻏﺮﻕ ﺷﺪ ﻣﺎﺩﺭﺵ ﻧﻮﺷﺖ : ﺩﺭﻳﺎﻱ ﻗﺎﺗﻞ..
ﭘﻴﺮﻣﺮﺩﻱ ﻣﺮﻭﺍﺭﻳﺪﻱ ﺻﻴﺪ ﻛﺮﺩ ﻧﻮﺷﺖ : ﺩﺭﻳﺎﻱ ﺑﺨﺸﻨﺪﻩ . ﻣﻮﺟﯽ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺷﺴﺖ.
ﺩﺭﯾﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﮔﻔﺖ : "ﺑﻪ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺍﻋﺘﻨﺎ ﻧﻜﻦ ﺍﮔﺮﻣﯿﺨﻮﺍﻫﯽ ﺩﺭﯾﺎ ﺑﺎﺷﯽ".بر آنچه گذشت, آنچه شکست, آنچه نشد... حسرت نخور ؛زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد...
|دکتر علی شریعتی| -
نوشتهشده در ۵ بهمن ۱۴۰۲، ۱۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۴۰۲، ۱۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط خانوم لوبیا انجام شده
- از بین آدما زندگیتون،دل نازکا رو بیشتر دوست داشته باشید! همونا که زود میرنجن ولی زودم میبخشنت،همونا که زود عصبی میشن و زود آروم میشن!
دل نازکا هیچوقت ناامیدت نمیکنن! اونا آدمایی هستن که هر چند سالشون هم که باشه،هنوزم قلب یه بچه دو ساله تو سینشون میتپه ...:)
- از بین آدما زندگیتون،دل نازکا رو بیشتر دوست داشته باشید! همونا که زود میرنجن ولی زودم میبخشنت،همونا که زود عصبی میشن و زود آروم میشن!