هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Reza-H
اتفاقا، اونی که به این حد تبحر در فهم درونیات یه آدم میرسه، خودش اجازه نمیده تو بفهمی میدونه =)))))@danial-hosseiny
درسته.
البته اگر شغلش نباشه یا به این حرفه شناخته شده نباشه
طبیعتا وقتی میگیم روان کاو، منظورمون شخصی هست که تواناییش رو در کاویدن روان افراد علنی کرده
درسته؟ -
-
@danial-hosseiny
درسته.
البته اگر شغلش نباشه یا به این حرفه شناخته شده نباشه
طبیعتا وقتی میگیم روان کاو، منظورمون شخصی هست که تواناییش رو در کاویدن روان افراد علنی کرده
درسته؟Reza-H
تو به عنوان یک شغل داری بهش نگاه میکنی و این اشتباهه. اصلا قیاس این دو غلطه.
روانکاو آدمیه که با شغلش روانکاویت میکنه. میشینه جلوت چهارتا سؤال ازت میپرسه و درنهایت تو رو واکاوی میکنه و محتویات ذهنت رو برات میگه...
اما الزاما به این معنی نیست که زندگی عادیش هم همینطوره. به هر حال شاید گاهی اوقات از زبان بدن افراد یا نوع تکلمشون بتونه این رو بفهمه. اما مطمئن باش هرگز به اندازهٔ زمانی که داره شغلش رو ایفا میکنه کارش رو درست انجام نمیده چون جور دیگری این رو یاد گرفته. با پرسش و پاسخ.
ولی وقتی درمورد نویسنده صحبت میکنی، اتفاقا یه نویسنده میشینه یه گوشه و هیچی نمیگه و برای ساعتها شاید زیرنظرت میگیره... خیلی فرقه بین این دو قشر.
و یکی شغلش اینه و دیگری تفریحش.
و یکی برای کمک کردن به تو به روت میاره مسائلت رو و اصلا خودت بهش مراجعه میکنی، و دیگری شاید هرگز به روت نیاره. -
@danial-hosseiny این یه سوالیه چندساله تو ذهنمه یه تاپیک بود خودنویس یا شاید یه اسم دیگه بعد همون زمان کنکور یه عکس گذاشتی شبیه کف قابلمه بود ( برداشت من ) و نگفتی چیه الان میشه بگی چیه ؟
البته تا یه دوره ای هم حس میکردم کره ماه باشه_Mitra_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@danial-hosseiny این یه سوالیه چندساله تو ذهنمه یه تاپیک بود خودنویس یا شاید یه اسم دیگه بعد همون زمان کنکور یه عکس گذاشتی شبیه کف قابلمه بود ( برداشت من ) و نگفتی چیه الان میشه بگی چیه ؟
البته تا یه دوره ای هم حس میکردم کره ماه باشه@danial-hosseiny در خــــــــــودنویس گفته است:
Dr-acula
خیلی اهل اشتراگ گذاری متن و عکس و این داستانا نیستم.
ولی دلم خواست این عکس از من به یادگار توی تاپیکتون باشهجدا سوال منم هست
-
_Mitra_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
البته تا یه دوره ای هم حس میکردم کره ماه باشه@danial-hosseiny در خــــــــــودنویس گفته است:
Dr-acula
خیلی اهل اشتراگ گذاری متن و عکس و این داستانا نیستم.
ولی دلم خواست این عکس از من به یادگار توی تاپیکتون باشهجدا سوال منم هست
officer k
تو چه پیگیری علی
این عکس رو از طاق ارگ کریم خان زند شیراز گرفتم.
هرچند که اینکه چیه و کجاستش برام مهم نبوده... -
officer k
تو چه پیگیری علی
هرچند که اینکه چیه و کجاستش برام مهم نبوده... -
officer k
تو چه پیگیری علی
هرچند که اینکه چیه و کجاستش برام مهم نبوده...@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
officer k
تو چه پیگیری علی
هرچند که اینکه چیه و کجاستش برام مهم نبوده...
من حتی به اینکه میدان الکتریکی هم باشه احتمال داده بودم /: -
@danial-hosseiny
چون عجیب بود یادم مونده آقامن گفتم این انگار یه چیزی شبیه سازهست...
ولی طاق ارگ کریمخان رو نمیشد حدس زدofficer k
چون واقعا هم مهم نبود کجاس -
officer k
چون واقعا هم مهم نبود کجاس -
officer k
میدونی که اشکاش برام مهمه دیگه. نه؟!
اشکاش و لبخندش -
@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
officer k
تو چه پیگیری علی
هرچند که اینکه چیه و کجاستش برام مهم نبوده...
من حتی به اینکه میدان الکتریکی هم باشه احتمال داده بودم /:_Mitra_
خدا قوت -
officer k
میدونی که اشکاش برام مهمه دیگه. نه؟!
اشکاش و لبخندش