هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@f-nalist
سلام،خسته نباشی
راجب دوپینگ چی میدونین؟
خوبه سوالش؟ برنامشو دیدم… مثلا میگه ۲۶ اسفند شیمی فصل سه دوازدهم و ریاضی شمارش…چرا دوتا درس و گاها یه درسو آزمون میگیره؟؟
تعداد سوالاش چند تاست؟@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist
سلام،خسته نباشی
راجب دوپینگ چی میدونین؟
خوبه سوالش؟ برنامشو دیدم… مثلا میگه ۲۶ اسفند شیمی فصل سه دوازدهم و ریاضی شمارش…چرا دوتا درس و گاها یه درسو آزمون میگیره؟؟
تعداد سوالاش چند تاست؟سلام،مرسی
دوپینگ یه پروژه اس که به علاوه پیشروی در آزمون های نیمسال دوم اضافه میشه که جمع بندی هم بتونه صورت بگیره
وقتی مثلا میبینین دو تا درسه چون بیشتر از اون نمیشه بررسی کرد و جمع کرد و رفع اشکال اگر هم بشه به بودجه آزمون ها نمیشه رسید برای همین تعادل رعایت شدهتعداد سوالا هم بستگی به خودشون داره
مثلا پارسال فصل یک شیمی یازده ازش 30 تا سوال داده بودن فکر میکنم
شاید امسال تعدادش رو بیشتر یا کمتر بکنندوپینگ مختص هر دو کنکوره دیگه ولی بهم چسبیده اس و مث بقیه موسسات دو تا پکیج نیس
-
@ABR_DJ
منم عی بد نیستم
اره ب زور تموم کردم خودمم کمی کسالت داشتم ولی دیگه مرخصی نگرفتم گفتم تموم کنم امتحاناروخانوم لوبیا انشاالله که همیشه حال دلت خوب باشه و تندرست و سلامت باشی
امیدوارم که کسالتت رفع بشه و ترم بعدی رو راحتتر بگذرونی -
@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist
سلام،خسته نباشی
راجب دوپینگ چی میدونین؟
تعداد سوالاش چند تاست؟سلام،مرسی
دوپینگ یه پروژه اس که به علاوه پیشروی در آزمون های نیمسال دوم اضافه میشه که جمع بندی هم بتونه صورت بگیره
وقتی مثلا میبینین دو تا درسه چون بیشتر از اون نمیشه بررسی کرد و جمع کرد و رفع اشکال اگر هم بشه به بودجه آزمون ها نمیشه رسید برای همین تعادل رعایت شدهتعداد سوالا هم بستگی به خودشون داره
مثلا پارسال فصل یک شیمی یازده ازش 30 تا سوال داده بودن فکر میکنم
شاید امسال تعدادش رو بیشتر یا کمتر بکنندوپینگ مختص هر دو کنکوره دیگه ولی بهم چسبیده اس و مث بقیه موسسات دو تا پکیج نیس
@f-nalist گفت تعداد سوالاتش مثل کنکور سراسریه… از طرفی یه فصل شیمی ازمون میگیره ۱۰۰ و خوردی تست؟؟
متوجه نمیشم چی میگه
ممنون از توضیحات -
@f-nalist گفت تعداد سوالاتش مثل کنکور سراسریه… از طرفی یه فصل شیمی ازمون میگیره ۱۰۰ و خوردی تست؟؟
متوجه نمیشم چی میگه
ممنون از توضیحات@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نه صد و خورده ای نیست
همون یه چند تا از کنکور پایین تر بالاتر شاید امسال درستش کردنمتوجه نمیشم چی میگه
ممنون از توضیحاتخواهش میکنم
-
@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نه صد و خورده ای نیست
همون یه چند تا از کنکور پایین تر بالاتر شاید امسال درستش کردنمتوجه نمیشم چی میگه
ممنون از توضیحاتخواهش میکنم
@f-nalist اهاا
-
بالاخره تموممممم
-
-
اگه تند رفتم یا مسخره کردم معذرت میخوام
امیدوارم که هممون تو مسیر درست قدم برداریم
موفق باشید#ناشناس
-
ПУЯ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-HD منم روش داناماخ شم
تو منو داناماخ من من تورو
باشه؟ -
Sara_R در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی قشنگ بود من با پولی کادو برا بابام میگیرم که قبلا از خود بابام گرفته بودم
منم دقیقا🥲
️
از خودش پول می گیری به خودش پس میدی -
Sara_R درسته ممنون🥺
.
@razie_ 🥰🤍