هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مآهور من امروز نرفتم حوزه چطور بود ازمون سطحش؟
-
@khanoomi مثل همیشه راستش.. من تا الان که قلمچی جواب دادم ندیدم که سطحای ازمونا با هم تفاوت چندانی داشته باشه
مآهور اره
البته بجز ازمونای هدیه شون که در مقابل ازمون اصلیشون هیچه -
مآهور
من که دفترچه رو دانلود کردم
تایم اختیاری رو چون نمیخواستم بزنم کم کردم از دفترچه ام برداشتم
مث آزمون قبلی تو تایم دادم تو سایت ثبت کردم بعد گزینه هامون@f-nalist اینجوری که عالیه ولی خب همین حوزه ما که اصلا رعایت نشد.. چه بساطیه حداقل سوالارو جوری بچینین که برای همه یه تعداد یکسان سوال باشه. مثلا بگن اگه پیشروی معمولی هستی بیا از 30 تا 40 جواب بده اگه پیشروی سریع هستی از 40 تا 50 یا هر روش دیگه ای
-
مآهور اره
البته بجز ازمونای هدیه شون که در مقابل ازمون اصلیشون هیچه -
@f-nalist اینجوری که عالیه ولی خب همین حوزه ما که اصلا رعایت نشد.. چه بساطیه حداقل سوالارو جوری بچینین که برای همه یه تعداد یکسان سوال باشه. مثلا بگن اگه پیشروی معمولی هستی بیا از 30 تا 40 جواب بده اگه پیشروی سریع هستی از 40 تا 50 یا هر روش دیگه ای
-
زیست امروز راحت بود
فک کردم صد میزنم
چیشد ک اینجوری شد️
بازم بد نیست
تحلیل کنم ببینم چه گاو بازی ای در آوردم@kosar-ab همه وقتی درحال آزمون دادنن این حسو دارن وقتی میان جوابارو میبینن تازه میفمن چ دسته گلی ب آب دادن
-
مآهور
راس میگین
اونجوری تایم بیشترو میدن به همون پیشروی عادی و خیلی تایم اینجوری بیشتر میشه براشون -
مآهور ی نگا به ازمون هدیه نیم سال اول بزن من همه رو عالی جواب دادم وقتی رفتم رو ازمون اصلی بعضی درسا 35 درصد ازشون کم شد
-
@f-nalist دقیقا. الان یک ساعته دارم ثابت میکنم به خانوادم که داستان اینجوریه ولی مگه قبول میکنن...
مآهور ینی چی ؟ مگ میان کارنامتو چک میکنن؟
-
@f-nalist خیلی این ازمون مسخره بود. همه سر یه زمان معین از سر حوزه بلند میشن چه اونی که اختیاریارو جواب داده چه اونی که جواب نداده.. کلی ترازم سر همین اومد پایین.. کاش اصلا جواب نمیدادم اختیاریارو
مآهور در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist خیلی این ازمون مسخره بود. همه سر یه زمان معین از سر حوزه بلند میشن چه اونی که اختیاریارو جواب داده چه اونی که جواب نداده.. کلی ترازم سر همین اومد پایین.. کاش اصلا جواب نمیدادم اختیاریارو
به ما اصلا وقتشو ندادن!
مایی اختیاری ها رو جواب ندادیم باید زودتر دفترچه رو تحویل میدادیم -
مآهور ی نگا به ازمون هدیه نیم سال اول بزن من همه رو عالی جواب دادم وقتی رفتم رو ازمون اصلی بعضی درسا 35 درصد ازشون کم شد
-
مآهور اختیاری منظورت دهمه؟
-
مآهور ربطی نداره تو که فقط با اونای تو حوزه تون رقابت نمیکنی که میگی ترازم اومد پایین کشوری محاسبه میشه و شرایط برای همه یکسان
-
مآهور ینی چی ؟ مگ میان کارنامتو چک میکنن؟
-
مآهور در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
به ما اصلا وقتشو ندادن!
مایی اختیاری ها رو جواب ندادیم باید زودتر دفترچه رو تحویل میدادیم پرستو بابایی چه بساطیه...
شهر هرته قشنگ..
-
بابا
اصن نمیدونم چه حسابیه کسایی که حوزه رو مدیریت نیمکنن چشونه
نباید آزمون اعتبار سنجی تایم اضافه داشته باشه
10 دیقه تایم بیشتر میده
خببببب این چه وضعششششششه
نباید بدی که
نباید بدی
نباید بدی
اگه مردیم باید تو همون تایم اون ده دیقه رو هم حسابشو برسیم -
مآهور اختیاری منظورت دهمه؟