هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خدایا یه بار دیگه شکرت
-
Saghia چرا به من کسی هیت نمیده
همش باحالن -
Saghia در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Mitra_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Mitra_
فحشت بدم؟
کمی شرمساری!
ما دلتنگیم خب ...
ملتی منتظرن ...به دوصفر بیکلاس اجازه دادم هفته ای یبار فوشم بده تو چون ساقیِ مایی هربار دلت از هرجا پر بود(مخصوصا اگه غذاتو سگ خورده بود
) بیا به من فوش بده مشکلی ندارم
حداقلش اینه که به یادم هستی حتی به غلط حتی با فوشخب توی بیشور چرا نمیای به یاد ما باشی ینی چیییییی اخههههه که نیستیییی
من تا اصفهان اومدم تورو ندیدم بیشورلطفا این نکته را فراموش نکن که "تو ساقیِ مایی" در نتیجه منِ بیشور هر موقع با نهایت بیشوریم غزل میخونم و میرسم به واژه "ساقی" بازم با وجود بیشور بودنم یه لبخند ریز میزنم و زیر لب میگم ( البته با نهایت بیشوری) : ذکرش بخیر ساقی فرخنده فال من
خط دوم هم خوش اومدی ایشالا بیشتر میای
پ.ن: اینکه بر بیشور بودن خودم تاکید کردم بدلیل موافقتم هست فکر نکنی بهم برخورده باشه ها در کل موافقم که برای دوستای خوبم دوست خوبی نبودم ._Mitra_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Mitra_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Mitra_
فحشت بدم؟
کمی شرمساری!
ما دلتنگیم خب ...
ملتی منتظرن ...به دوصفر بیکلاس اجازه دادم هفته ای یبار فوشم بده تو چون ساقیِ مایی هربار دلت از هرجا پر بود(مخصوصا اگه غذاتو سگ خورده بود
) بیا به من فوش بده مشکلی ندارم
حداقلش اینه که به یادم هستی حتی به غلط حتی با فوشخب توی بیشور چرا نمیای به یاد ما باشی ینی چیییییی اخههههه که نیستیییی
من تا اصفهان اومدم تورو ندیدم بیشورلطفا این نکته را فراموش نکن که "تو ساقیِ مایی" در نتیجه منِ بیشور هر موقع با نهایت بیشوریم غزل میخونم و میرسم به واژه "ساقی" بازم با وجود بیشور بودنم یه لبخند ریز میزنم و زیر لب میگم ( البته با نهایت بیشوری) : ذکرش بخیر ساقی فرخنده فال من
خط دوم هم خوش اومدی ایشالا بیشتر میای
پ.ن: اینکه بر بیشور بودن خودم تاکید کردم بدلیل موافقتم هست فکر نکنی بهم برخورده باشه ها در کل موافقم که برای دوستای خوبم دوست خوبی نبودم .خب ندامتتو میپذیرم در کنارش عذاب وژدان هم گرفتم
بسه حالا من یچی گفتم چی چی دوست خوبی نبودم
دوست خوبی نبودی ما چرا خودمونو جر میدیم برا نبودنت؟ -
mahdii
سلامخانوم لوبیا
احوال شما؟خوبین؟ -
خدایا شکرت که اینستا ندارم
این کراش اونه
اون کراشه اون
اون کات کرده
اون رل زده
خو که چی الان؟زهرا بنده خدا 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خدایا شکرت که اینستا ندارم