هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۲، ۱۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط __Aqua انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۲، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط __Aqua انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۲، ۱۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط __Aqua انجام شدهاین پست پاک شده!
-
خدایا یه بار دیگه شکرت
-
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۲، ۱۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وای من عجیب سردرد دارم
راهنمایی کنید -
Saghia چرا به من کسی هیت نمیده
همش باحالننوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۲، ۱۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Masoumeh-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Saghia چرا به من کسی هیت نمیده
همش باحالنحسودن حسود
-
Saghia در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Mitra_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Mitra_
فحشت بدم؟
کمی شرمساری!
ما دلتنگیم خب ...
ملتی منتظرن ...به دوصفر بیکلاس اجازه دادم هفته ای یبار فوشم بده تو چون ساقیِ مایی هربار دلت از هرجا پر بود(مخصوصا اگه غذاتو سگ خورده بود
) بیا به من فوش بده مشکلی ندارم
حداقلش اینه که به یادم هستی حتی به غلط حتی با فوشخب توی بیشور چرا نمیای به یاد ما باشی ینی چیییییی اخههههه که نیستیییی
من تا اصفهان اومدم تورو ندیدم بیشورلطفا این نکته را فراموش نکن که "تو ساقیِ مایی" در نتیجه منِ بیشور هر موقع با نهایت بیشوریم غزل میخونم و میرسم به واژه "ساقی" بازم با وجود بیشور بودنم یه لبخند ریز میزنم و زیر لب میگم ( البته با نهایت بیشوری) : ذکرش بخیر ساقی فرخنده فال من
خط دوم هم خوش اومدی ایشالا بیشتر میای
پ.ن: اینکه بر بیشور بودن خودم تاکید کردم بدلیل موافقتم هست فکر نکنی بهم برخورده باشه ها در کل موافقم که برای دوستای خوبم دوست خوبی نبودم .نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۲، ۱۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Mitra_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Mitra_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Mitra_
فحشت بدم؟
کمی شرمساری!
ما دلتنگیم خب ...
ملتی منتظرن ...به دوصفر بیکلاس اجازه دادم هفته ای یبار فوشم بده تو چون ساقیِ مایی هربار دلت از هرجا پر بود(مخصوصا اگه غذاتو سگ خورده بود
) بیا به من فوش بده مشکلی ندارم
حداقلش اینه که به یادم هستی حتی به غلط حتی با فوشخب توی بیشور چرا نمیای به یاد ما باشی ینی چیییییی اخههههه که نیستیییی
من تا اصفهان اومدم تورو ندیدم بیشورلطفا این نکته را فراموش نکن که "تو ساقیِ مایی" در نتیجه منِ بیشور هر موقع با نهایت بیشوریم غزل میخونم و میرسم به واژه "ساقی" بازم با وجود بیشور بودنم یه لبخند ریز میزنم و زیر لب میگم ( البته با نهایت بیشوری) : ذکرش بخیر ساقی فرخنده فال من
خط دوم هم خوش اومدی ایشالا بیشتر میای
پ.ن: اینکه بر بیشور بودن خودم تاکید کردم بدلیل موافقتم هست فکر نکنی بهم برخورده باشه ها در کل موافقم که برای دوستای خوبم دوست خوبی نبودم .خب ندامتتو میپذیرم در کنارش عذاب وژدان هم گرفتم
بسه حالا من یچی گفتم چی چی دوست خوبی نبودم
دوست خوبی نبودی ما چرا خودمونو جر میدیم برا نبودنت؟ -
mahdii
سلامنوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۲، ۱۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانوم لوبیا
احوال شما؟خوبین؟ -
خدایا شکرت که اینستا ندارم
این کراش اونه
اون کراشه اون
اون کات کرده
اون رل زده
خو که چی الان؟نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۲، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهزهرا بنده خدا 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خدایا شکرت که اینستا ندارم
این کراش اونه
اون کراشه اون
اون کات کرده
اون رل زده
خو که چی الان؟ملت جوگیرن متاسفانه
-
خانوم لوبیا
احوال شما؟خوبین؟نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۲، ۱۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahdii
ممنون
شما چطوری -
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۲، ۱۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
JuDi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@danial-hosseiny تو پارتی بعدش چیز یعنی مهمونی و مولودی بعدش دعوتین
مام که هیچ ما نگااا
-
@_Narges نه تنها این
بلکه آدم هایی که با خودشون صحبت میکنن فن بیان قوی تر و ذهن فعال تری هم دارن
فلذا مشخصه که مشکل ازکیه -
وای یعنی با این سایت تون
یدفعه نشد آموزشیار درست کار کنه -