هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
erfanyy در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a
چرا:|
تلگرام که خیلی خوب و کاربردیه
اینستا سمه بنظرم چون تازه اکانت زدم میگمبرای من سمی تر از اینستاست...
-
-
آرام جان من باش ،ماه من باش ،مانده در راهم...
-
erfanyy
اگه میاینم دیگه وارد حاشیه هاش نشین بیاین که حالتون خوب بشه
دیگه این چی گف بزا جوابش بدمو
لایک زد نزدو اینا بیخیال:|
یه دوتا دوس هم جنس خودتون کنکوری پیدا کنین شبا بیاین تو چت با هم درد ودل کنین
حالا اگه بعضیا نگن فاز پدر بزرگا گرفتمerfanyy
من هم به هر حال دورانی کنکوری بودم و کنکورم رو به صدقه سری آلا و انجمنش بوده که خوب دادم.
اینکه جایی که هستی درگیر چیزای بیخود و دری وری بشی چیزیه که منوط و مربوط به خود آدم و شخصیت آدمه. اگه هم روی شخصیت خودمون کار کنیم که درگیر چیزای الکی نشه، فرقی نداره کجا باشیم. بازم کار خودمونو میکنیم و به بهترین شکل پیش میبریم. اگر هم که اینجوری خودمون رو پرورش ندیم، بازم فرقی نداره کجا باشیم. همیشه یه دلیلی برای کارای بیخود پیدا میشه.
اینجا جاییه برای کنکوریا. ماهایی هم که کنکورمون رو دادیم و موندیم هم به هر حال عضوی از این خونواده بودیم. ولی اینکه نسخه بپیچیم برای اینکه اتفاقا کنکوریا نیان اینجا، از پایه نقضکنندهٔ دلیل حضور انجمنه. -
erfanyy
من هم به هر حال دورانی کنکوری بودم و کنکورم رو به صدقه سری آلا و انجمنش بوده که خوب دادم.
اینکه جایی که هستی درگیر چیزای بیخود و دری وری بشی چیزیه که منوط و مربوط به خود آدم و شخصیت آدمه. اگه هم روی شخصیت خودمون کار کنیم که درگیر چیزای الکی نشه، فرقی نداره کجا باشیم. بازم کار خودمونو میکنیم و به بهترین شکل پیش میبریم. اگر هم که اینجوری خودمون رو پرورش ندیم، بازم فرقی نداره کجا باشیم. همیشه یه دلیلی برای کارای بیخود پیدا میشه.
اینجا جاییه برای کنکوریا. ماهایی هم که کنکورمون رو دادیم و موندیم هم به هر حال عضوی از این خونواده بودیم. ولی اینکه نسخه بپیچیم برای اینکه اتفاقا کنکوریا نیان اینجا، از پایه نقضکنندهٔ دلیل حضور انجمنه.