هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
- 
human در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: زیست و دینی ازمون 6 بهمن :////  زیادن خب  
- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: زیست و دینی ازمون 6 بهمن ://// ریاضی ازمون قبل : ////// 
- 
human در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: زیست و دینی ازمون 6 بهمن :////  زیادن خب  @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: human در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: زیست و دینی ازمون 6 بهمن :////  زیادن خب  به شدت : /// 
- 
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negarin 
 علیک ifelچن وخ بود دلمون واسه خواهران و برادرانِ برزیلی تنگ شده بود.... چشممون به جمالِ صورتی تون روشن بشد  
 بسی خوشبختم:smiling_face_with_open_mouth:negarin 
 مخلصیم کوکا ......
 فدایی داری بامعرفت .....
- 
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negarin  برداشتم برداشتم واییییییی چه مژه ای چه چشمییییی 
 #لوس نباشیم
 #دلخوشی هایِ یک کنکوریِ ناامید
- 
human در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negarin 
 شما همونی هستید که همراه نیکیتا اومده بودید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نیکیتا کیه؟؟؟؟ ؟ 
 آقا جواد من اسمم نگارینِ یه نسخه هم بیشتر ازم نیست....
 الآنم نمیدونم چه طور باید اثبات کنم کسی نیستم خودمم....
 #خدایا
- 
human در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negarin 
 #خدایاnegarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: human در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negarin 
 #خدایابراحتی 
 اینکه اثبات نکنید : ))
- 
negarin 
 مخلصیم کوکا ......
 فدایی داری بامعرفت .....
- 
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negarin 
   دیوونه دیوونهیک نکته جالب بگم 
 من همیشه دیوونه که مگفتند یاد گل دیونه میافتادم
 خود به خود خندم میگرفت 
- 
negarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: human در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negarin 
 #خدایابراحتی 
 اینکه اثبات نکنید : ))human در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: human در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negarin 
 #خدایابراحتی 
 اینکه اثبات نکنید : ))مرسی که پذیرفتید.... 
- 
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negarin 
 مخلصیم کوکا ......
 فدایی داری بامعرفت .....ریبُنتیم کاکو(کوکا) .... negarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negarin 
 مخلصیم کوکا ......
 فدایی داری بامعرفت .....ریبُنتیم کاکو.... بشین دیگه لاف خرکی نیا  
- 
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: human متوجه نشدم گل چی؟ گل دیونه 
 تو کتاب درسی زیست هستhuman در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: human متوجه نشدم گل چی؟ گل دیونه 
 تو کتاب درسی زیست هستگل لیوه:/// 
- 
human در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: human متوجه نشدم گل چی؟ گل دیونه 
 تو کتاب درسی زیست هستگل لیوه:/// @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: human در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: human متوجه نشدم گل چی؟ گل دیونه 
 تو کتاب درسی زیست هستگل لیوه:/// نه نه دیونه 
 گوشت خوار هستش
- 
negarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negarin 
 مخلصیم کوکا ......
 فدایی داری بامعرفت .....ریبُنتیم کاکو.... بشین دیگه لاف خرکی نیا  mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negarin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negarin 
 مخلصیم کوکا ......
 فدایی داری بامعرفت .....ریبُنتیم کاکو.... بشین دیگه لاف خرکی نیا  واضحتر لطفا.... 
 لافِ خرکی ینی چی.....

|
 |

شعردانه
شعردانه