هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ariana-a
ببین حالا فکر نکن دانشگاه هم جای خاصیه پر از آدمای خاص =))))
وارد حیطه که بشی میبینی اساتید رو هم. وضع سواد یه سریا جوریه که یه مقالهٔ علمی معتبر ندارن ولی استادن.
دیگه وقتی قنتراطه همهچی قنتراطه...@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a
وارد حیطه که بشی میبینی اساتید رو هم. وضع سواد یه سریا جوریه که یه مقالهٔ علمی معتبر ندارن ولی استادن.
دیگه وقتی قنتراطه همهچی قنتراطه...اره
استادای ما خودشون همینن ی اپسیلون سواد ندارن از هر ده تا شاید دو سه تا واقعا استاد باشن... -
سلام
داخل یک تاپیک بود برای بعد از اومدن نتایج کنکور. که رتبه و چیزی که قبول شدند رو می نوشتند
اخرین نوشته ها رو چک کنید
یک نفر داروسازی شیراز فکر کنم قبول شده بود.
که اونجا نوشته بود -
@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a
استادای ما خودشون همینن ی اپسیلون سواد ندارن از هر ده تا شاید دو سه تا واقعا استاد باشن...@ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a
استادای ما خودشون همینن ی اپسیلون سواد ندارن از هر ده تا شاید دو سه تا واقعا استاد باشن...و خب باعث تاسفه...
-
@Masoumeh-sh
نه دیگه ماستمالی و این داستانا فایده نداره. تمومه@danial-hosseiny گمشو دروغ نمیگم
-
@ariana-a
در کل مملکت رو قنتراط برای خودشون برداشتن. جای حرفی نمیمونه...موافقم
باز تو تخصص خیلی بدتره
از هر ده نفر هشت نفر سهمین متاسفانهاین پست پاک شده! -
چقد تو ناشناس قشنگ صحبت میکنید
اصلا حس خوبی بهم میدید
یکی گفته بود وایب خوبی میدی دلم میخواد باهات حرف بزنم و دوست باشم اقا بیا حرف بزنم من از همین الان دوست توام اینکه حس خوبی از بقیه میگیری نشون از خوب بودت خودته 🥲️
و کسی که با حرفاش حس خوبی بهم داد میدونم منن این حرفاتو قبول دارم ولی مغز قبول نداره تاثیر گرفته کار خودشو میکنه ولی خب ممنون که انقدر مهربونی -
@ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حرفی ندارماین وسط همه سهمین بینشون عده ای عادیم هست
@ariana-a
درلفافه بگم که مورد ده تا شونزده عملا برای کنترل جو دانشگاهیه -
چقد تو ناشناس قشنگ صحبت میکنید
اصلا حس خوبی بهم میدید
یکی گفته بود وایب خوبی میدی دلم میخواد باهات حرف بزنم و دوست باشم اقا بیا حرف بزنم من از همین الان دوست توام اینکه حس خوبی از بقیه میگیری نشون از خوب بودت خودته 🥲️
و کسی که با حرفاش حس خوبی بهم داد میدونم منن این حرفاتو قبول دارم ولی مغز قبول نداره تاثیر گرفته کار خودشو میکنه ولی خب ممنون که انقدر مهربونی@Masoumeh-sh
دوستان، گول ظاهرشو نخورین. تهش هایدتون میکنه. همهش الکیه. -
@Masoumeh-sh
دوستان، گول ظاهرشو نخورین. تهش هایدتون میکنه. همهش الکیه.@danial-hosseiny خفه شو دانیال
-
@danial-hosseiny خفه شو دانیال
@Masoumeh-sh
توهین هم میکنه تازه -
@Masoumeh-sh
توهین هم میکنه تازه@danial-hosseiny
اینجا دیگه جای من نیست -
@Masoumeh-sh
توهین هم میکنه تازه@danial-hosseiny خیلی کثافتی میرم میگم بش
-
@danial-hosseiny خیلی کثافتی میرم میگم بش
@Masoumeh-sh