هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Miss-Joker درسا خیلی سخت و طاقت فرساس؟
منی که به شیمی بیشتر از زیست علاقه دارم و مثلا یه درسی مثل بیوشیمی رو بیشتر از سلولی مولکولی دوس دارم اما حافظه بشدت ضعیفی دارم، برای من پیشنهاد میشه دارو؟آدمک راستش من که هنوز ترم یکم ولی تا اینجا نه واقعا، سخت نیست، ولی نیازه بخونیم چون حجمشون خیلی زیاده
تازه شما دارین میگین به شیمی علاقه دارین، ولی من تو بازه کنکور آخرین درسی که دوست داشتم شیمی بودولی خب الان مشکلی ندارم
حافظهی ضعیفم با تکرار و اینا اوکی میشه به نظرم -
چون سنگها صدای مرا گوش میکنی
سنگی و ناشنیده فراموش میکنی... -
آدمک راستش من که هنوز ترم یکم ولی تا اینجا نه واقعا، سخت نیست، ولی نیازه بخونیم چون حجمشون خیلی زیاده
تازه شما دارین میگین به شیمی علاقه دارین، ولی من تو بازه کنکور آخرین درسی که دوست داشتم شیمی بودولی خب الان مشکلی ندارم
حافظهی ضعیفم با تکرار و اینا اوکی میشه به نظرم -
@Miss-Joker درسا خیلی سخت و طاقت فرساس؟
منی که به شیمی بیشتر از زیست علاقه دارم و مثلا یه درسی مثل بیوشیمی رو بیشتر از سلولی مولکولی دوس دارم اما حافظه بشدت ضعیفی دارم، برای من پیشنهاد میشه دارو؟آدمک
یچزی بگم بهت هیچ وقت رو درس انتخاب رشته نکن مهمه ها الانم که رفتم دانشگاه میبینم خیلی مهم تر از چیزی قبلن فک میکردم چون اونموقع میگفتم اصن مهم نیس ۶ ۷ سال درس میخونی تموم میشه میره ولی الان فهمیدم مهمه علاقه نداشته باشی سختیاش مضاعف میشه
مثلا آمار انصراف هم تو داروسازی بالاس الان که بخاطر سختی درساس
ولی به هر حال آیندش برات مهم باشه و شغل و محیط کاریو اینا -
آدمک
یچزی بگم بهت هیچ وقت رو درس انتخاب رشته نکن مهمه ها الانم که رفتم دانشگاه میبینم خیلی مهم تر از چیزی قبلن فک میکردم چون اونموقع میگفتم اصن مهم نیس ۶ ۷ سال درس میخونی تموم میشه میره ولی الان فهمیدم مهمه علاقه نداشته باشی سختیاش مضاعف میشه
مثلا آمار انصراف هم تو داروسازی بالاس الان که بخاطر سختی درساس
ولی به هر حال آیندش برات مهم باشه و شغل و محیط کاریو اینا -
آدمک این ترم چون ترم اول بود، یه سری از درسا مناسب نبود به نظرم، مثلاً کمک های اولیه، مدیریت ریسک، اینا درسایی بودن که ترم یک گذاشتن در صورتی که باید یکم جلو تر بری، با فیزیولوژی بدن و خیلی چیزا آشنا شی، بعد اینارو بخونی
اینجوری صرفا حالت حفظی داشت و جالب نبود
درسای دیگم، بیولوژی و بافت و شیمی سخت ترن برای بچها نسبتا، ریاضی هم همینطور
من واقعا خیلی از روزا هیچی نمیخوندم، چون از هشت صبح تا ۶ عصر دانشگاه بودیم
و این برنامه ریزی بد خیلی تاثیر گذاشت روی شب امتحانی شدنمون
شاید باورتون نشه که ما ۴ بهمن آخرین میان ترمو دادیم و ۷ بهمن تا ۲۱ ام باید ۲۲/۵ واحد امتحان ترم بدیم
یعنی همه امتحانا بدون یک روز فاصله پشت سر همن
واسه همین خیلی جالب پیش نرفت درس خوندنای این ترم -
آدمک این ترم چون ترم اول بود، یه سری از درسا مناسب نبود به نظرم، مثلاً کمک های اولیه، مدیریت ریسک، اینا درسایی بودن که ترم یک گذاشتن در صورتی که باید یکم جلو تر بری، با فیزیولوژی بدن و خیلی چیزا آشنا شی، بعد اینارو بخونی
اینجوری صرفا حالت حفظی داشت و جالب نبود
درسای دیگم، بیولوژی و بافت و شیمی سخت ترن برای بچها نسبتا، ریاضی هم همینطور
من واقعا خیلی از روزا هیچی نمیخوندم، چون از هشت صبح تا ۶ عصر دانشگاه بودیم
و این برنامه ریزی بد خیلی تاثیر گذاشت روی شب امتحانی شدنمون
شاید باورتون نشه که ما ۴ بهمن آخرین میان ترمو دادیم و ۷ بهمن تا ۲۱ ام باید ۲۲/۵ واحد امتحان ترم بدیم
یعنی همه امتحانا بدون یک روز فاصله پشت سر همن
واسه همین خیلی جالب پیش نرفت درس خوندنای این ترم -
erfanyy اره قطعا اینده شغلی و محیط کار در اولویته
ولی خب ی درصد اگه بیارم میترسم تو درساش بمونم
نه اینکه ادمه انصراف باشم، انقد داغون باشم ک اخراج شمآدمک بعد اصلا نگران نباشین، دوره داروسازی تا ۹/۵ سالم میتونه باشه، تهش اینه اندازه چهار سال هی میوفتیم
تهش از پسش برمیان اکثریت
-
erfanyy اره قطعا اینده شغلی و محیط کار در اولویته
ولی خب ی درصد اگه بیارم میترسم تو درساش بمونم
نه اینکه ادمه انصراف باشم، انقد داغون باشم ک اخراج شمآدمک
نه دیگ اینم در نظر بگیرید که کلی آدمم قبل از تو بودن با شرایط متفاوت شروع کردن از پسش دراومدن مدرکشونم گرفتن
دیگ اینقدام سخت نیس که
دانشگاه روزی ۲ ۳ ساعت باشی هر رشتی بخونی جمع میشه
اینایی که انصراف میدن اخراج میشن دیگه یه مشکلاتی داشتند اینا
فعلن تو کنکورتو بخون نترس اینقدام سخت نیس
کسی که تو کنکور بدون سهمیه اینا قبول میشه از پس اونم قطعا بر میاد -
آدمک بعد اصلا نگران نباشین، دوره داروسازی تا ۹/۵ سالم میتونه باشه، تهش اینه اندازه چهار سال هی میوفتیم
تهش از پسش برمیان اکثریت
-
آدمک آره، ولی با این حال اوکیه
همین من که الان اینجا پلاسم فردا امتحان شیمی دارم -
آدمک
نه دیگ اینم در نظر بگیرید که کلی آدمم قبل از تو بودن با شرایط متفاوت شروع کردن از پسش دراومدن مدرکشونم گرفتن
دیگ اینقدام سخت نیس که
دانشگاه روزی ۲ ۳ ساعت باشی هر رشتی بخونی جمع میشه
اینایی که انصراف میدن اخراج میشن دیگه یه مشکلاتی داشتند اینا
فعلن تو کنکورتو بخون نترس اینقدام سخت نیس
کسی که تو کنکور بدون سهمیه اینا قبول میشه از پس اونم قطعا بر میاد -
آدمک آره، ولی با این حال اوکیه
همین من که الان اینجا پلاسم فردا امتحان شیمی دارم -
آدمک مرسی شماهم همینطور، خواهش میکنم
-
رفتی و با تو رفت مرا شادی و امید...