هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
officer k شما تیزیو میدونی چیه دیگ؟ نمیدونم اون لحظه که ما درمورد تیزی حرف میزدیم بودین یا ن
گفتم یهو اشتباه برداشت نکنین -
erfanyy
منظورم فقط به اون پسر نیست
این چند روز اخیر همه بهم بی احترامی میکنن
دل یکیو میشکونن
یکی میره..
یکی دوست نداره دیگه برگرده..
جو اینجارو خودمون میسازیم… اگه برگردی به دوسال پیش، صفحه ۱۰۰۰۰ میبینی چقدر صمیمیت بین همه هست
چقدر همه همو دوست دارن…
دیگه دختر و پسر جدا نمیکنن…
احترام همو نگه میدارن…
به هم کمک میکنن…
من منظورم فقط ب شماها نبود
اگه دخترا هم بی احترامی ای میکنن منظورم ب اونا هم بود، جو اینجارو قشنگ کنین با حرفاتون
شما هم اگه شوخی ای چیزی دارین، برین چت، این درست نیست جلوی این همه دختر یه چی بگین و بگین این خصوصیات دختراس…همشون اینجوری نیستن… شاید یکی رو این موضوع حساس باشه…
تودلی جای این حرفا نیست.
نمیخوام کشش بدم، پس بحثو تموم کنیم -
-
تفرقه بنداز و حکومت کن
هوم -
عجب:))
-
erfanyy
منظورم فقط به اون پسر نیست
این چند روز اخیر همه بهم بی احترامی میکنن
دل یکیو میشکونن
یکی میره..
یکی دوست نداره دیگه برگرده..
جو اینجارو خودمون میسازیم… اگه برگردی به دوسال پیش، صفحه ۱۰۰۰۰ میبینی چقدر صمیمیت بین همه هست
چقدر همه همو دوست دارن…
دیگه دختر و پسر جدا نمیکنن…
احترام همو نگه میدارن…
به هم کمک میکنن…
من منظورم فقط ب شماها نبود
اگه دخترا هم بی احترامی ای میکنن منظورم ب اونا هم بود، جو اینجارو قشنگ کنین با حرفاتون
شما هم اگه شوخی ای چیزی دارین، برین چت، این درست نیست جلوی این همه دختر یه چی بگین و بگین این خصوصیات دختراس…همشون اینجوری نیستن… شاید یکی رو این موضوع حساس باشه…
تودلی جای این حرفا نیست.
نمیخوام کشش بدم، پس بحثو تموم کنیم -
@Ay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Younes-D-IUT بنده قصد بحث و دعوا ندارم اصلا .
من نگفتم کنکوری نبودید ولی الان تو این شرایط هستید قضاوت میکنید ؟میگید فاز گرفتید . حس کردن لازم نیس وقتی میتونی یه چندتا صفحه قبل تودلیو بخونی .
بعدشم مگه کل زندگی بر مدار کنکور و الاخونه میگذره ,شاید همین تنشایی که میگی بنده دارم تحمل میکنم حتی بیشتر از معمولشو .
اینکه به کتفت نباشه فقط حرف خیلیا میگن و نوبت خودشون بشه حرفای انگیزششون یادش میره
قرار بود به همین راحتی به کتفت بگیری که الان دنیا گل و بلبل بود همه خوشحال و ارام .
بله حرف شما درسته کاملا . خیلی ممنون بتونم کات میکنم
خواهش میکنمبحث کجا بود برادر من
مث دوتا آدم عاقل داریم
تبادل نظر میکنیمبله درک میکنم شرایطو
من نگفتم شما فاز گرفتی از کجای حرفم برداشت
کردی؟اینکه گفتم به کتفت نباشه
منظورم این نبود نسبت به بقیه بی تفاوت باشاااا
ابن دوتا باهم خیلی فرق دارندم شما هم گرم