هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
erfanyy ننداز
-
-
خداحافظ تودلی
خداحافظ بچه ها
امیدوارم سالم و سلامت تندرست زیر سایه پدر و مادرتون باشین.هستم ولی نیستم تو چتا کاری داشتین از این به بعد بگین که وقتی میام ببینم اگه چیزی بود حرفی حدیثی سخنی داستانی روایتی خبری طنزی موضوعی مقاله ای مطلبی پستی ایمیلی بفرستین
-
@Fatemegoli8282
خانوم فاطمه خیلی تلاش کردم کع بفمم چی رو میخواد بگید ولی باید بگم متاسفانه نفهمیدمerfanyy میگم اصلا یادم ننداز که چیکار میکردم
-
خداحافظ تودلی
خداحافظ بچه ها
امیدوارم سالم و سلامت تندرست زیر سایه پدر و مادرتون باشین.هستم ولی نیستم تو چتا کاری داشتین از این به بعد بگین که وقتی میام ببینم اگه چیزی بود حرفی حدیثی سخنی داستانی روایتی خبری طنزی موضوعی مقاله ای مطلبی پستی ایمیلی بفرستین
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خداحافظ تودلی
خداحافظ بچه ها
-
خداحافظ تودلی
خداحافظ بچه ها
@f-nalist با خبرای خوش برگردی
از طرف ساراخطر -
erfanyy میگم اصلا یادم ننداز که چیکار میکردم
-
خداحافظ تودلی
خداحافظ بچه ها
-
فقط منم که حس میکنم جمعیت آلاخونه داره میره به سمت دانشجو شدن ؟!:|
برید چنتا دانش آموز پیدا کنین در راستای جوان سازی:|erfanyy اگه به کسی بر نخوره .:اغلب دانش اموزان در خانه های خود در حال تحصیل برای موفقیت در کنکور هستند و این با عث میشد که در انیجا حضور فعالی نداشته باشند
به افراد زیر خواهشا بر نخورد بخدا منظوری ندارم :
دانش اموزان
دانشجویان
اساتید
معلمان
جوانان مملکت
جوانان جهان
کنکور
تحصیل
افراد موفق
موفقیت -
erfanyy اگه به کسی بر نخوره .:اغلب دانش اموزان در خانه های خود در حال تحصیل برای موفقیت در کنکور هستند و این با عث میشد که در انیجا حضور فعالی نداشته باشند
دانش اموزان
دانشجویان
اساتید
معلمان
جوانان مملکت
جوانان جهان
کنکور
تحصیل
افراد موفق
موفقیت -
erfanyy گفتم دیگه
-
erfanyy اگه به کسی بر نخوره .:اغلب دانش اموزان در خانه های خود در حال تحصیل برای موفقیت در کنکور هستند و این با عث میشد که در انیجا حضور فعالی نداشته باشند
دانش اموزان
دانشجویان
اساتید
معلمان
جوانان مملکت
جوانان جهان
کنکور
تحصیل
افراد موفق
موفقیت@mr-vinyzo در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دانش اموزان
دانشجویان
اساتید
معلمان
جوانان مملکت
جوانان جهان
کنکور
تحصیل
افراد موفق
موفقیتچه بر سر این بچه آوردید؟!
🫂