هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ariii
منم از این سیستم استفاده می کردم
یه برنامه بود که سایتا و برنامه ها رو قفل میکرد
تازه بعضی وقتا میدادم رمزشو یکی دیگه بزاره و تا اون برام نمیزد نمیتونستم واردش بشمerfanyy در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
تازه بعضی وقتا میدادم رمزشو یکی دیگه بزاره و تا اون برام نمیزد نمیتونستم واردش بشممنم فک کنم باید این کار بکنم نمیدونم چی نصب کنم
️
-
erfanyy در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
تازه بعضی وقتا میدادم رمزشو یکی دیگه بزاره و تا اون برام نمیزد نمیتونستم واردش بشممنم فک کنم باید این کار بکنم نمیدونم چی نصب کنم
️
-
@ariii
برنامه stay focused داشتم پریمومش رو دان کن
برای فرومم از یه برنامه دیگه استفاده میکردم که سایتا رو بلاک می کرد
تو نت بزن برنامه بلاک سایت میاره
البته با همون stay هم میشه تو پریمومerfanyy در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
برنامه stay focused داشتم پریمومش رو دان کن
برای فرومم از یه برنامه دیگه استفاده میکردم که سایتا رو بلاک می کرد
تو نت بزن برنامه بلاک سایت میاره
البته با همون stay هم میشه تو پریمومحله مرسی
-
دوستان اینو رفیقم فرستاده تو هندزفریم خیلی افتضاح و بم پخش میشن انگار کاملا خفس ولی با بلندگوی گوشی اوکیه
واسه شما چطوری پخش میشه میخوام ببینم مشکل از هندزفریه؟آدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دوستان اینو رفیقم فرستاده تو هندزفریم خیلی افتضاح و بم پخش میشن انگار کاملا خفس ولی با بلندگوی گوشی اوکیه
واسه شما چطوری پخش میشه میخوام ببینم مشکل از هندزفریه؟سلام ،من با هندزفری گوش دادم و هیچ مشکلی نداشت
خیلییی قشنگ بود -
آدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
واسه شما چطوری پخش میشه میخوام ببینم مشکل از هندزفریه؟سلام ،من با هندزفری گوش دادم و هیچ مشکلی نداشت
خیلییی قشنگ بودپرستو بابایی گندش بزنن هندزفریم به فنا رفته
مرسی -
پرستو بابایی گندش بزنن هندزفریم به فنا رفته
مرسیآدمک
خواهش می کنم -
خیلییی قشنگ بودپرستو بابایی حالا جدی خوب بود؟
-
خیلیم عالی
فکر کنم حقش بود اخراج بشه -
پرستو بابایی حالا جدی خوب بود؟
آدمک
آره واقعااا
هم صدا هم متن -
چیچک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
کسی هس به جز من ، بتونه لذت این عکسو درک کنه؟
من بدترش درک کردم -
آدمک
آره واقعااا
هم صدا هم متنپرستو بابایی لطف دارید با صدای نخراشیده خودم بود
-
پرستو بابایی لطف دارید با صدای نخراشیده خودم بود
آدمک
جدیییی؟نخراشیده چیه
واقعا که به این صدا میگین نخراشیده؟ -
واسه شما چطوری پخش میشه میخوام ببینم مشکل از هندزفریه؟آدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
رفیقم فرستاده
پرستو بابایی لطف دارید با صدای نخراشیده خودم بود
ای کلک
-
آدمک
جدیییی؟نخراشیده چیه
واقعا که به این صدا میگین نخراشیده؟پرستو بابایی بی شوخی فقط بدرد حموم میخوره نه جای دیگه