هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۲، ۱۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چیچک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
-
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۲، ۱۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جالبه برام
اون روز طومار نوشتم براش درباره تجربم گفتم با اینک ازش متنفر بودم
گفتم نرو نزدیکش نشو تهش تو ضربه میخوری
دیدی!
دیدی حرف من شد!
دیدی همونی نبود ک توفکرت بود!
الآنم بشین غصه بخور
چون حقته... -
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۲، ۱۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مگ این بشر میدونه احساس چیه؟
اگ میدونست ک وضع این نبود... -
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۲، ۱۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سرعتش بی نظیره
چجوری تو ی هفته اصن ادمش پیدا کردی -
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۲، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ariii
منم از این سیستم استفاده می کردم
یه برنامه بود که سایتا و برنامه ها رو قفل میکرد
تازه بعضی وقتا میدادم رمزشو یکی دیگه بزاره و تا اون برام نمیزد نمیتونستم واردش بشم -
@ariii
تازه بعضی وقتا میدادم رمزشو یکی دیگه بزاره و تا اون برام نمیزد نمیتونستم واردش بشمنوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۲، ۱۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهerfanyy در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
تازه بعضی وقتا میدادم رمزشو یکی دیگه بزاره و تا اون برام نمیزد نمیتونستم واردش بشممنم فک کنم باید این کار بکنم نمیدونم چی نصب کنم
️
-
erfanyy در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
تازه بعضی وقتا میدادم رمزشو یکی دیگه بزاره و تا اون برام نمیزد نمیتونستم واردش بشممنم فک کنم باید این کار بکنم نمیدونم چی نصب کنم
️
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۲، ۱۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط erfanyy انجام شده@ariii
برنامه stay focused داشتم پریمومش رو دان کن
برای فرومم از یه برنامه دیگه استفاده میکردم که سایتا رو بلاک می کرد
تو نت بزن برنامه بلاک سایت میاره
البته با همون stay هم میشه تو پریموم -
@ariii
البته با همون stay هم میشه تو پریمومنوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۲، ۱۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهerfanyy در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
البته با همون stay هم میشه تو پریمومحله مرسی
-
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۲، ۱۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان اینو رفیقم فرستاده تو هندزفریم خیلی افتضاح و بم پخش میشن انگار کاملا خفس ولی با بلندگوی گوشی اوکیه
واسه شما چطوری پخش میشه میخوام ببینم مشکل از هندزفریه؟ -
دوستان اینو رفیقم فرستاده تو هندزفریم خیلی افتضاح و بم پخش میشن انگار کاملا خفس ولی با بلندگوی گوشی اوکیه
واسه شما چطوری پخش میشه میخوام ببینم مشکل از هندزفریه؟آدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
واسه شما چطوری پخش میشه میخوام ببینم مشکل از هندزفریه؟سلام ،من با هندزفری گوش دادم و هیچ مشکلی نداشت
خیلییی قشنگ بود -
آدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
واسه شما چطوری پخش میشه میخوام ببینم مشکل از هندزفریه؟سلام ،من با هندزفری گوش دادم و هیچ مشکلی نداشت
خیلییی قشنگ بودنوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۲، ۱۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی گندش بزنن هندزفریم به فنا رفته
مرسی -
پرستو بابایی گندش بزنن هندزفریم به فنا رفته
مرسیآدمک
خواهش می کنم -
خیلییی قشنگ بودنوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۲، ۱۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی حالا جدی خوب بود؟
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۲، ۱۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
خیلیم عالی
فکر کنم حقش بود اخراج بشه -
پرستو بابایی حالا جدی خوب بود؟
آدمک
آره واقعااا
هم صدا هم متن -
چیچک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
کسی هس به جز من ، بتونه لذت این عکسو درک کنه؟
من بدترش درک کردمنوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۲، ۱۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ariii آقا نزار بدتراشو رو کنم
-
آدمک
آره واقعااا
هم صدا هم متننوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۲، ۱۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی لطف دارید با صدای نخراشیده خودم بود
-
پرستو بابایی لطف دارید با صدای نخراشیده خودم بود
آدمک
جدیییی؟نخراشیده چیه
واقعا که به این صدا میگین نخراشیده؟ -
واسه شما چطوری پخش میشه میخوام ببینم مشکل از هندزفریه؟نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۲، ۱۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
رفیقم فرستاده
پرستو بابایی لطف دارید با صدای نخراشیده خودم بود
ای کلک
-
آدمک
جدیییی؟نخراشیده چیه
واقعا که به این صدا میگین نخراشیده؟نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۲، ۱۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی بی شوخی فقط بدرد حموم میخوره نه جای دیگه