هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 

اردبیل 2روز پیش           
- 
human خوب عکس چی میخوای تا برات بیارم hosainmahmoudi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: human خوب عکس چی میخوای تا برات بیارم عکس با موضوع اینکه 
 اینا توش باشه :
 دارم برات
 میخوای من رو حرص بدی؟؟خودت ضرر میکنی
 اینم باشه تو عکسا :
 خیلی بدی  
 کلا یکمی فوش و بد و بیراه باشه و تهدید .میتونی پیدا کنی؟؟
- 
@faezeh-lay تو این عکسی که گذاشتی جمله مفهومی داشت خوشم اومد 
- 
hosainmahmoudi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: human خوب عکس چی میخوای تا برات بیارم عکس با موضوع اینکه 
 اینا توش باشه :
 دارم برات
 میخوای من رو حرص بدی؟؟خودت ضرر میکنی
 اینم باشه تو عکسا :
 خیلی بدی  
 کلا یکمی فوش و بد و بیراه باشه و تهدید .میتونی پیدا کنی؟؟
- 

اردبیل 2روز پیش           @faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  
 اردبیل 2روز پیش           وای چه جالب 
 شهر ما هم یه دونه هفت چشمه داره
 محره
 خودش محشره البته
 شهردار ما یکمی بی عرضست 
- 

- 
hosainmahmoudi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: human تازه اومدی جز آلایی ها اره دیگه  
 چطور مگه ؟human در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: hosainmahmoudi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: human تازه اومدی جز آلایی ها اره دیگه  
 چطور مگه ؟عجب !!! 
 تو تازه امدی؟؟

- 

میگم کسی که اینجا سیگار نمیکشه میگم کسی که اینجا سیگار نمیکشه           
- 

- 
Zahra M یاالله 
 سلاااااااااااااااااااااااام نفس فازی       
- 
Zahra M یاالله 
 سلاااااااااااااااااااااااام نفس فازی       
- 

- 
human در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: hosainmahmoudi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: human تازه اومدی جز آلایی ها اره دیگه  
 چطور مگه ؟عجب !!! 
 تو تازه امدی؟؟
    @1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: human در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: hosainmahmoudi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: human تازه اومدی جز آلایی ها اره دیگه  
 چطور مگه ؟عجب !!! 
 تو تازه امدی؟؟
    تو نه وشما 
 بله دو روزه عضو شدم 
- 
Zahra M خجالت بکش 
 چرا جواب پی ام هام رو نمیدی من بدترشو دارم برات     
- 
- 
@afsaneh-m در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  

زمین و زمان به من تیکه میندازه
 همه تون یه طرف من یه طرف؟؟
 خیلی بی عدالتی هست  

|
 |

شعردانه
شعردانه